2777
2789

تازه خواهرمم موهاش تا زیر باسنشه اونم همین کارو کرد

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دلم نمیاد موهامو کوتاه کنم😭

کوتاه نکنی پروسه ی درمان خیلی طولانی میشه

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔ایران جانم عاشقتم💚لعنت بر وطن فروش خائن🖤وطن فروش کثیف تر از تن فروشه💙درخواست دوستی نده قبول نمیکنم گلم 💛

من از مدرسه گرفتم مامانم نگاه کرد سرمو

تمااااام راه حل هایی که بهت میگنو من انجام دادم بعد‌چندروز بازم برگشتن ،،،اما یکی همینجا به من گفت شامپو ضد شپش# پریم# بگیر 

وااااقعا خدا خیرش بده یک شبه تموم شدن شپشا 

اول اینکه کاااملا گیاهی و بی خطره و استفاده اش خیلی راحته شب بزن صبح بشور ..بعدشم تمام رو بالشتی و پتو و لباس و..رو بشور با حرارت بالا 

وقتیم پاک شدی کامل،،یه محلول پیشگیری از شپش بخر از داروخانه و ۱۰دقیقه قبل پوشیدن  بزن به لباسای مدرسه ات ،،دیگه هیچ شپشی نزدیکت نمیشه 

چطوری میفهمید شپش دارید؟

اول که حشره نیست تخم شپش میگیره مو 

ببین عین بلور نمک شفافه میچسبه به تارهای مو 

یه جوری که چسبیده باید بکشی تا پایین تا کنده شه 

بعد دست و پاهای ریزش مشخصه

شوره سفیده ولی این شفاااااف 

اگر اون تخمش رو جدا نکنی  بعد یه هفته حشره میشه

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨