2777
2789
چه جالب.پس همه ترکها به گوجه میگیم بادمجون.فقط تبریزیا میگن بامادور

عه ما گیلانیا هم میگیم پامادور، البته خیلی قدیمیا که اصیلی و گیلکی صحبت میکنن میگن

خداوندا رزق و روزی ما را از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکنند چشممان را بر روی حق ببندیم🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خودت ازون عجیب تری اسی.اخه خورشت آبگوشت؟😂😂🫠ولی قول میدم اینم بین خودمون بمونه🫡🤐

😂😂

خداوندا رزق و روزی ما را از جایی مقرر کن که لقمه هایمان مجبورمان نکنند چشممان را بر روی حق ببندیم🥀

تمات نشنیدم.اهل کجاس مادربزرگت؟

والا اونم ترک همدانع ولی نمی‌دونم چرا اینو میگه البته تا حالا مستقیم نگفته تمات به گوجه ولی مثلا میخواد املت درست کنه میگه به املت تخم تَماتَ نمی‌دونم شاید داره از خودش درمیاره این کلمه رو🤣ولی ما خودمون میگیم قرمز بامجان

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
والا اونم ترک همدانع ولی نمی‌دونم چرا اینو میگه البته تا حالا مستقیم نگفته تمات به گوجه ولی مثلا میخ ...

چه جالب.حتما یه ریشه ای داره این تمات.کنجکاو شدم.ازش بپرس حتما

یاشاسین آذربایجان💓✌

این عکس که آبگوشته!!!!! خورشت فیمه هم توش گوشت و لپه و سیب زمینی سرخکرده داره

خب اره دیگه ..البته ما ب اونم میگیم ابگوشت ... ولی اینطور ک شنیدم برا شما باید حتما سیب زمینی سرخ کرده داشته باشه ک بشه قیمه ..

و اینکه ما قیممون توش گوشت چرخ کرده داره ب اون میگیم قیمه

چرخ

خب ما میگیم قیرمیز بادمجان.تبریز میگه پامادور.تازه به ماست هم میگیم یووت

اردبیلیا میگن قاتق به ماست

ماست تو زبان‌انگلیسی فک کنم ریشش از زبان ترکی اومده باشه

من ۵ سال بیماری روحی شدید داشتم.افسردگی بسیار شدید.جوری حالم بد بود که همه قطع امید کرده بودن و بجای آرزوی درمانم آرزوی مرگم رو می کردن.یه روز از این روزا تصمیم گرفتم که حالم خوب بشه و از تمسخر و تحقیر دیگران خودمو نجات بدم.حال من از اون چیزی که میشه تصور کرد خیلی بدتر بود.من بلند شدم با تکیه بر خودم و خدای خودم و زدم تو دهن تمام اون هایی که از شکست و نابودی من خوشحال بودن.من دوباره افتخار پدر و مادرم شدم.دوباره مایه ی فخر فروشی مادرشوهرم شدم.دوباره عزیز همسرم شدم.اینو یاد گرفتم که حال کسی عوض نمیشه مگر اینکه خودش بخواد.
چه جالب.حتما یه ریشه ای داره این تمات.کنجکاو شدم.ازش بپرس حتما

ببین فک میکنم از کلمه گوجه که به انگلیسی میشه tomato گرفته شده شاید قدیم ندیدما از این کلمات انگلیسی رایج بوده

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍
ما به ماست میگیم قاتُق چقدر با این که همه ترکیم گویشامون فرق داره

ترکهای همه جا متفاوته گویشهاشون.مثلا من ترکی همدان رو نمیفهمم ترکی تبریز و اورمیه هم که نزدبکیم باز خیلی متفاوته.

یاشاسین آذربایجان💓✌