2777
2789
ازهمین حالا اسمشو انتخاب کنین واعلامش کنین چه معنی داره کسی دیگه ای اسم بذاره روش والا

خب اونا فهمیدن من احمد رضا میخوام بزارم  .واسه همین زنگ زدن گفتن اسم بچه با ماست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به شوهرم گفتم من وقتی سرکلاژ کردم کسی از خونواده ات حالمو نپرسید تا حالا حتی کسی تبریک نگفته برای بارداریم .چیشد حالا برای انتخاب اسم صداشون دراومد 

همون موقع ک زنگ زدن گفتن اسم باماست باید میگفتی شما دیگه هرچقدر خواستی زاییدی و اسم گذاشتی اسم بچه من با خودمه

قبل از اینکه حرف بزنی از یک تا ده بشمار ببین واقعا لازمه؟ اگه لازم بود بازم از یک تا ده بشمار🤐

مامان من برای برادرم اسم انتخاب نکرده بود 

یه روز مادربزرگم زنگ میزنه میگه فلان اسمو بزار رو بچه که به اسم پسرمم بیاد

مامان منم گفت دیر گفتین من اسمشو گذاشتم... بدون اینکه تصمیم داشته باشه یهو گفت گذاشتم امیر  

123 اورژانس اجتماعی (کودک آزاری، خشونت علیه زنان و ...) و 129 مشاوره حقوقی رایگان دادگاه در صورت مشکل تماس بگیرید کمکتون میکنن
خب بگو هرکی اسمشو انتخاب کنه باید تا 18 سالگیم خرجشو بده والا نه ماه سختی کشیدی توشکمت بوده حق نداری ...

مادر شوهرم از وقتی باردارشدم تا حالا یبارم خونمون سر نزده .تاحالا یه لباسم برای بچه ام نیوردن .

واه واه .چه پر رو.از یه گوشت بشنو از اپن یکی بده بیرون.

واسه من پرسیدن اسمشو چی میخوای بزاری گفتم ارمیا گفتن دخترونس .منم گفتم دلم میخواد اسم دختر بزارم رو پسرم.

اصلا رو نده.ببخشیدا ۹ماه همه جامون پاره شده بعد اسم و اونا بزارن؟؟؟؟وای حرصم گرفت

در ایران زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند.