2777
2789
عنوان

شوهر هولم

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 48 پست

با شوهرتون  منطقی حرف بزنید علت قرض دادن پول به خانوم رو بپرسید بدون خشم و اعصبانبت و ناراحتی فقط علت رو جویا شید بعدش ک فهمیدید با روی خوش از شوهرتون در مورد علت توجه ب زن رو بپرسید علت هایی ک ایشون میگن در اصل ضعف شما هست ابراز محبت و هر گونه عملی ک ضعف ها رو دز بین ببر و توجه کامل شوهرتون رو به شما و فقط شما جلب کنع انجام بیدید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنگ بزن به شوهرش بگو مرتیکه تو چه شوهری هستی که به زنت پول نمیدی که از شوهره من قرض میگیره واسه قرو فرش این از این.برای هول بودن شوهرت راهکاری ندارم متاسفانه 

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

شوهرم آبرو ریزی راه میندازه همه جا آبرومو میبره

نه به همسر خانومه زنگ نزن که اصلا درستم نیس چون همسر شما فقط با اون خانومه در ارتباط نبوده ک و پول نداده ک فقط میتونم بگم اگر کسی تو دنیا هس ک میتونه شوهرتو تغییر بده تویی و فقط تو بشین باهاش صحبت کن همه چیزو کامل کن براش 

با شوهرتون منطقی حرف بزنید علت قرض دادن پول به خانوم رو بپرسید بدون خشم و اعصبانبت و ناراحتی فقط عل ...

😑😑😑😑😑

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
اون خراب بازی درآورده ابرو خودش در خطره تو مگه چیکار کردی

ممکنه زنگ زدن خانم ب شوهر خانوم دیگه باعث اختلاف بین خودش و همسرش شه 

شاید اگه من بودم اول از همه با همسرم در مورد اشتباهی ک کرده حرف میزدم و بعدش اگر دیدم فایده نداش با خانومه فقط اونم ن شوهرش ولی شاید تهدید میکردم ک خانوم محترم اگر قطع ارتباط با شوهر من نکنی ب طور حتم ب شوهرت میکم و آبروت در خطره