2777
2789
کامل پاکسازی میکردم موستمو که میخوام برم بیرون ضایع نباشه با همین روتین پوستی و کیسه و تیغ کامل از ب ...

پنج شنبه میخام برم جایی از الان بزنم پوسته هاش رفع میشه؟

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

منم طبیعی عمل کردم اما نمیدونم چرا دوماه بعد عملم کوچیکتر از الان ک پنج ماهه بود حس میکنم بزرگتر شده ...

گلم تجربه خودم از بینیم که نیمه گوشتی بود 

تا یک سال ورم داشتم گاهی میخوابید در ماه 

ولی دوران نزدیک پریود خود پریود تخمک گذاریم کلی ورم داشت 

اره اولش که چسب میزدم فرمش اصلا فرق داشت 

چسبو که میکنیم تا چندماه ورم حسابی میکنه 

الان که یک سال گذشته زیبایی خودشو بیشتر نشون میده با این وجود ایام تخمک گذاری و مریود بازم ورم داره کلا همه جای بدن ورم میکنه این روزا. شما فقط باید صبر کنی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پنج شنبه میخام برم جایی از الان بزنم پوسته هاش رفع میشه؟

ازون کیسه ابی ها داری؟ کیسه های سنتی 

ازونا بخر هرروز صورتتو صبح بیدار شدی 

و شب داری میخوابی با شوینده بشور اونو یه کم نمدار کن نه خیلی اروم نه خیلی سفت بکش به بینی و گوشه های بینیت و هرجایی که پوسته میده 

هروقتم حموم میری باز کیسه بکش 

بعد از شستم صورتت مرطوب کننده بزن 

اینی که بهت میگم اینجور که نیست کلا درمان کنه .هروقت اینکارو بکنی پوسته ها خوب میشن 

در کل درمانی نداره باید صبر کنی اروم بگیره پوست و سلول های دماغت 

گلم تجربه خودم از بینیم که نیمه گوشتی بود تا یک سال ورم داشتم گاهی میخوابید در ماه ولی دوران نزدیک پ ...

یعنی باوجود گذشت شش ماهه ممکن هست ورم باشه؟

خودم گاهی دوسش دارم گاهی نه نمیدونم چرا

ازون کیسه ابی ها داری؟ کیسه های سنتی ازونا بخر هرروز صورتتو صبح بیدار شدی و شب داری میخوابی با شویند ...

کیسه دماغو خراب نمیکنه؟

ااارهههه شش ماه چیزی نیست اصلا من شش ماه بینیم قد چماق میشد گاهی اینقد بدم میومد

خیالمو راحت کردی هر چی از خدا میخوای بهت بده ممنونم

کیسه دماغو خراب نمیکنه؟

نه عزیزم چرا خراب کنه ؟ من بعد از اینکه چسبو کندم و دماغم حسابی گرفت شروع کردم کیسه زدن 

الانم به صورتم میکشم . بگم گلم ده ساله میکشم 

ولی بگم اونجوری سفت که به بدن میکشن نه ها...

من حتی به صورتمم میکشم جای اسکراب. اسکراب رو بعد از شست و شوی روزانه استفاده میکنم .  

یعنی هریه روز در میون میرم حموم کیسه میکشم . پوستم خیلی خیلی خیلی خوبه .نه لک دارم نه جوش دارم شفاف شفاف از سال ۹۰ اینکارو میکردم 

ااارهههه شش ماه چیزی نیست اصلا من شش ماه بینیم قد چماق میشد گاهی اینقد بدم میومد

عزیزم من شش ماهم فروردین بود اینقد بدم میومد از دماغم همه عکسای عیدمو فتوشاپ کردم دماغمو کوچک کردم. دیگه فکر کن در این حد ورم داشتم . اما الان کوچولو و قلمی شده

نه عزیزم چرا خراب کنه ؟ من بعد از اینکه چسبو کندم و دماغم حسابی گرفت شروع کردم کیسه زدن الانم به صور ...

ببخشید اذیتت کردم یه سوال 

اسکراب رو به کل صورت میشه زد؟ بعد حموم بزنم؟ و بعد زدن بشورم 

واینک اسکراب بدن با صورت فرق داره؟ توروخدا ببخشید

عزیزم من شش ماهم فروردین بود اینقد بدم میومد از دماغم همه عکسای عیدمو فتوشاپ کردم دماغمو کوچک کردم. ...

بدون ماساژ قلمی شد؟

من فروردین عمل کردم 

الان پهنه یکم همش حسودیم میشه به اونایی ک قلمی ان حس میکنم مال من پهن عمل شده