2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اونایی که از صدا میترسید نگران نباشید خودی هستن برای حفظ امنیت بیشتر گشت میزنن از این به بعد بیشتر باید گشت بزنن و آماده باش باشن ..

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
منم سمت جنوب غربم یکی از شهرستانای اصفهان اینجام امنه خداراشکر

خداراشکر

آقا نیاد تاپیکام ، الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایة امیرالمومنین علی ابن ابی طالب ، شکر خدارا که نام علی در اذان ماست♥️

حقمون نیس

تاهست حسرت بخوریم تو این گرونی

بترسیم از کرونا 

هالام استرس این. 

ای خدا 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
انشالله انشالله ک هیچ جنگی نباشه استرسش آدمو داغون میکنه بیچاره فلسطینی هاا

ان شاالله هیچ جای دنیا جنگ نباشه و خدا هرچی زودتر بچه های مظلوم فلسطین و لبنان رو هم نجات بده واقعا ....

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

قبلا با صدای هواپیما 

هلی کوپتر 

ذووووق میکردیم پشت پنجره ک نگا کنیم 

الان با کوچیکترین صدا بند جیگرمون پاره پاره میشه 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

خیلی ناراحتم که دوره خیاطی خریدم در صورتی که من میخوام توی ازمون استخدامی شرکت کنم

این دلیل ناراحتیم و بیخوابیمه

الکی هزینه کردم از این ناراحتم

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

من امشب با شوهرم قهر گردم یهو نمیرم یا خدایی نکرده اتفاقی براش بیوفته من عذاب وجدان بگیرمبرم بیدارش ...

ن بابا بنده خدا فک میکنه چیشده بزار بخوابه