2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 71 پست
بومهن

ربطی نداره مامثلا تو شهر بزرگی زندگی میکنیم ولی محلش موش داشت.

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم .شما طبقه چندمین؟این موشا حتما یک جایی رو سوراخ کردن ک میان تو خونت بگرد ببین سوراخشون کجاست منم خونم موش اومده بود .هرچی میگرفتم تموم نمیشد بعد دیدم پشت کابیتو چندجا دیگه رو سوراخ کردن.باید پیدا کنی سوراخاشونو با سیمان و شن ببندی گچ باشه میجون فقط با شن و سیمان باید سوراخشو ببندی

❤ یک صلوات میفرستین برام ❤
عزیزم خوندی پستمو؟مواد غذایی مثل گردو بادوم امثال این حتی برنج...بذارین تو ظرف دربسته.یه چیزی کهنتون ...

نه تمام مواد غذاییم تو ظرف در بسته میزارم فقط تو تراست ترشیجات داشتم

سلام عزیزم .شما طبقه چندمین؟این موشا حتما یک جایی رو سوراخ کردن ک میان تو خونت بگرد ببین سوراخشون کج ...

نه اینارو تو تراست تازه سر شب دیدم درم بستس همیشه فقط وقتی اشغالی بزارم

دارم دق میکنم خستم 

عزیز دلم بجای سم چسب موش بگیر دو و پونصد هست بزار زیر کابینت داخل کابین هر جا که فکرش میکنی شب که شد مغز گردو رو بزار رو آتیش همه موش ها میان بیرون و میچسبن به چسب ها ...منم یک ماه پیش موش بود اشپزخومنون با این کار ریشه کن شد البته دو تا سوراخ داشتیم توو اشپزخونه با گچ گرفتیم شکرخدا راحتیم...گوش شیطون کر نابود شدن

زندگی به من آموخت که هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست ...