2777
2789
عنوان

لطفا بدون قضاوت پاسخ بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 639 بازدید | 44 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گرایش به دختر منظورته ؟ تو دوران تینیجری از این رفتار ها بین نوجونا خیلی زیاده با پایان مدرسه از سرت ...

اها.. چون واقعا احساس میکنم سر این موضوع از خودم بدم میاد که چرا همچین چیزی پیش اومده😂

اها.. چون واقعا احساس میکنم سر این موضوع از خودم بدم میاد که چرا همچین چیزی پیش اومده😂

نه نگران نباش موقتیه بخاطر فضای مدرسه خیلی این چیزا ترند شده جدیدا ، فقط هم سما نیستی خیلیا اینطوری دیدم بودن 

به تموم شدن مدرسه و فاصله گرفتن از اون فضا تموم میشه حسی که داریی

توی نوجوونی طبیعیه آدم نسبت به هر کسی که حس خوبی بهت بده جذب میشی و جنسیتش فرق نداره دختر باشه یا پسر 

من تو دبیرستان یع دختر توی مدرسمون بود خیلی دوسش داشتم و کلی سرخ و سفید میشرم تا باهاش حرف میزدم 🤣😍😍

الان ازدواج کردم و دوتا بچه دارم و هیچ گرایشی اصلا به خانم ها ندارم 

اینها کار فوران هورمون بلوغه بعد از پایان این نوسان ها همه چی درست میشه

روانشناس باید بری عزیزم با رویکرد مناسب بهت راهکار میده

من پیش روانشناس میرم ولی نه برای این مشکلم راستش تراپیستم یه مرد جوونیه اصلا روم نمیشه بهش بگم🥲

به خودت تلقین نکنولی پسرا که جذاب ترن

اصلا تلقین نمیکنم چون خودمم خوشم نمیاد که اینجوری باشم بقیه دوستام با دید بدی بهم نگا میکنن ولی درکل دست خودمم نیست