2777
2789
خیلی قشنگه شاید خوشت نیومده یه پسریه که از فقط و بی پولی و همینطور بیماری روانی صاحبخونه که یه زن پی ...

وای من تا اونجاش خوندم که رفت ساعتو داد به پیرزنه و برگشتنا رفت مست کرد و با مرد سیبیلو حرف میزد

ببین انقدر حالم از خوندن تا اینجاش بد شد ک خدا میدونه،ولش کردم

اخه من حال روحیمم خوب نیست،دنبال یه کتابی بودم حالمو بهتره کنه و چون تعریف اینو زیاد شنیدم گفتم حتما چیز خوبیه ولی بی اندازه حالمو بد کرد

قسمت پشیمونیش داستانو جذاب میکنه؟میشه یکم بیشتر توضیح بدید مگه چی میگه که انقدر شیفتش شدید

وای من تا اونجاش خوندم که رفت ساعتو داد به پیرزنه و برگشتنا رفت مست کرد و با مرد سیبیلو حرف میزدببین ...

اره میره در یک جنون آنی پیرزن رو به قتل میرسونه بعدش درست موقعی که میخواد بره بیرون خواهر ناتنی پیرزنه میرسه و اونو هم میکشه و میره بیرون تا مدت ها مخفی میکنه و بعد از اینکه همچین کاری میکنه چند روز بیمار میشه ولی در نهایت عاشق یه دختری میشه که دختره روسپی گری میکرده تا بتونه خرج خواهر برادراش رو بده دختر همون مرد سیبیلو در آخر میره پیش دادستان جدید و اعتراف میکنه بهش ۵ سال حبس میدن آخرش خوب تموم میشه به عشقش هم میرسه 

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من تا اونجاش خوندم که رفت ساعتو داد به پیرزنه و برگشتنا رفت مست کرد و با مرد سیبیلو حرف میزدببین ...

شآید از انتشارات یا ترجمه خوبی نخوندین که به دلتون ننشسته و اینکه روحیه هم تاثیر داره من عاشق ژانر جنایی ام واسه همین برام جذاب بود 

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...