فاطمهگلی76 مدیر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 عنوان گروه خونی | مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 22 پست بچه ها من پدرم گروه خونی o ومادرم ab سه تا بچه ایم چ گروه خونی ممکنه داشته باشیم؟؟ مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍) 1403/07/14 | 21:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
goleasheg عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 14973 بابام ر کارت خدمت سربازیش زده او مامانمم یادمه چند سال قبل تو برگه آزمایشش خوندم گاها جواب اشتباه میشه حتما یه آزمایشگاه دیگم باید آزمایش داد
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 گاها جواب اشتباه میشه حتما یه آزمایشگاه دیگم باید آزمایش داد با کد ملی نمیشه استعلام گرفت؟؟ مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
goleasheg عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 14973 با کد ملی نمیشه استعلام گرفت؟؟ عزیزم من میگم جواب آزمایش شاید اشتباه شده چون این اتفاق برا خودم افتاده و هر دو ازمایشگاه دوتا گروه خونی متفاوت برام تشخیص دادن
goleasheg عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 14973 گروه خونی تو خانواده ما همه مثبت هستن. فقط من منفی ام. یعنی پدرومادرت هردو مثبتن؟؟؟
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14920 عزیزم من میگم جواب آزمایش شاید اشتباه شده چون این اتفاق برا خودم افتاده و هر دو ازمایشگاه دوتا گروه ... مرسی عزیزم مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)