2777
2789
عنوان

شوهرم 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 24 پست
عع مشید این چ سوالیه زشته😩😂

ببخشید😂

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

تو بهش محبت کن. وادارش کن محبت کنه به شوخی بگیر مثلا حرفی که میخوای ازش بشنوی رو رو کاغذ بنویس بده دستش بگو میشه اینو بلند بخونی. بعد که خوند. ذوغ کن بگو وای عشقم مرسی خیلی خوشحال شدم این حرفارو از تو شنیدم بعد بغلش کن بخند مطمعنن اونم خندش میگیره. چند بار به روشهای مختلف این کارو تکرار کن. کم کم انجام میده میفهمه که چقدر دوست داری این حرفارو از زبون اون بشنوی.     اخه اقایون زیاد براشوون مهم نیست اینچیزا.   ولی. باید بهش بفهمونی برای تو مهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا قربون صدقه برا چیته این خوبه چیزی نمیگه بقیه که با شوهر گند اخلاقشون که خرجی هم نمیده تازه با چ ...

حوصله ندارم یه آدم تنهام دلم میخاد وقت بزارع نمیبرتم بیرون مدام مشغول کاره 

استارتر حس میکنم تاپیکات دروغه ... توی یه تاپیک  توی پیام گفتی پنج سال زندگی یه تاپیک دیگه گفتی بعد دوسال زندگی شوهرم عاشقم شده ... زشته ملت رو سر کار میذاری . پشت این اکانت یه پسر روانپریش مریض هست  😑😑

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

حوصله ندارم یه آدم تنهام دلم میخاد وقت بزارع نمیبرتم بیرون مدام مشغول کاره

به پرو پاش نپیچ نذار بدتر بشه اگ راضی شد ببرش مشاوره ببین درست میشه یا نه اگه نشد عیب نداره میدونم سخته ولی وقتی نمیشه باید یجور دیگه از زندگی لذت ببری ، خوش بگذرون تنهایی

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

استارتر حس میکنم تاپیکات دروغه ... توی یه تاپیک توی پیام گفتی پنج سال زندگی یه تاپیک دیگه گفتی بعد ...

بابا یعنی چی که تاپیک دروغ میذارین ؟ این همه تایپ کن بغد یکم که میای پایین تر میبینی بقیه گفتن تو تاپیکای قبل چیز دیگه گفته بودی 

یعنی چ

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

بابا یعنی چی که تاپیک دروغ میذارین ؟ این همه تایپ کن بغد یکم که میای پایین تر میبینی بقیه گفتن تو تا ...

من خودمم واسش تایپ کردم بعد رفتم تاپیکاشو دیدم .برو ببین متوجه میشی مریضه 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️