2777
2789
عنوان

کمککککک ( عفونت )

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 34 پست

وای تا اینجایین جواب منم بدین خواهش خواهش خواهش

روم نمیشه تاپیک بزنم

منم مبتلا شدم به عفونت و خارش

با عنبر نسارا عفونت از بین رفته انگار چون دیگه از ترشحات سفید خبری نیست 

ولی الان قسمت جلو سفت شده و به شدت میخاره و اصلا تحمل لباس رو ندارم چی کار کنم؟😭 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
منم فعلا خارش ندارم ینی میشه پماده باشه ؟؟،

عزیزم منم کلوتریمازول استفاده میکردم دقیقا همینجوری میشد مخصوصا اگه زیاد راه میرفتم...اگه قبلش چنین ترشحاتی نداشتی بله به نظر من پماده

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشيد سؤال داشتم من سه روز مونده ب پريودم حس ميكنم باردارم نميتونم تحمل كنم تا بعد پريودم الان ازما ...

بزارپریودت بگذره بعد آزمایشم الان مشخصه ولی به نظرم بعدپریت برو

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستید
خب اضافه پماد فردا خارج میشع ؟؟؟ میترسم  پس ینی پماده؟؟

کاملا مشخصه ببخشید ولی اینبار خودت بو کن یا بافتشو دقت کن متوجه میشی که پماده خیالت راحت میشه

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

استارتر من بعد از عنبر نسارا کلی ترشح سفید رنگ خارج میشد

خوندم که این عفونته و خوبه که داره خارج میشه احتمالا واسه شمام همینجوری باشه

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

قبلا هم دکتر رفته بودم بهم قرص واژینال داده بود بعد از استفاده همینجوری که میگی میشد ولی بافتش مشخص بود که عفونته نه قرص یا پماد

منم عنبر نسا استفاده کردم ۲ شب  بازم استفاده کنم ؟؟

والا من اولین باریه که خریدم و دارم استفاده میکنم و امروز چهارمین روزه که استفاده کردم از صبح اصلا ترشح سفید نداشتم

ولی مشکل من خارش لبی هاست که امونمو بریده ملتهب و سفت شده دیگه طاقت ندارم 😭😭😭😭 

شما از عنبر نسا راضی بودی ؟ بازم استفاده کنم ؟

به نظرم استفاده کن تا عفونت ها همش خارج شن