با عنبر نسارا عفونت از بین رفته انگار چون دیگه از ترشحات سفید خبری نیست
ولی الان قسمت جلو سفت شده و به شدت میخاره و اصلا تحمل لباس رو ندارم چی کار کنم؟😭
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
استارتر من بعد از عنبر نسارا کلی ترشح سفید رنگ خارج میشد
خوندم که این عفونته و خوبه که داره خارج میشه احتمالا واسه شمام همینجوری باشه
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
قبلا هم دکتر رفته بودم بهم قرص واژینال داده بود بعد از استفاده همینجوری که میگی میشد ولی بافتش مشخص بود که عفونته نه قرص یا پماد
منم عنبر نسا استفاده کردم ۲ شب بازم استفاده کنم ؟؟
والا من اولین باریه که خریدم و دارم استفاده میکنم و امروز چهارمین روزه که استفاده کردم از صبح اصلا ترشح سفید نداشتم
ولی مشکل من خارش لبی هاست که امونمو بریده ملتهب و سفت شده دیگه طاقت ندارم 😭😭😭😭