2777
2789
عنوان

روحش شاد🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 34 پست
باورم نمیشهالان همه تو خونشن جز خودش🖤😭همیشه عاشق مهمون بودحتی چن روز پیش که دیگه اوج حال بدش بود م ...

عزیزم سوگواری کن🥺خودتو سبک کن

قرآن بخون، صلوات بفرست و به خودت یاداوری کن زندگی غیر منصفانه هست و پایدار نمیمونه

آروم میشی...اینو به عنوان یه خواهر سوگوار ازم داشته باش🤎

متاهل📍 . آقایون درخواست ندید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم سوگواری کن🥺خودتو سبک کنقرآن بخون، صلوات بفرست و به خودت یاداوری کن زندگی غیر منصفانه هست و پا ...

فداتشم من

میریزم تو خودم

اجی خونه امیدمون رفت دیگه هیج کسیو ندارم دلم گرفت بیام خونش🖤

فداتشم منمیریزم تو خودماجی خونه امیدمون رفت دیگه هیج کسیو ندارم دلم گرفت بیام خونش🖤

منم مادربزرگ و داداشم همه کسم بودن اما رفتن و تنهام گذاشتن. انشاالله جاشون خوب باشه ، یروز ما هم میریم پیششون.

من از بی تابی و گریه ی شدید از حال میرفتم..الانم خوب نیستم بعد ۶ سال(برادرم ۶ ساله فوت کرده)..چند سال پیش داداشم به خواب دخترخالم اومده بود اخم کرده بود گفته بود تارا اینقد بی طاقتی و گریه میکنه قبرم دریا شده..انگار اذیت بوده..دخترخالم تعریف کرد خیلی ترسیدم بعد اون کمتر گریه میکنم بیشتر براش قرآن میخونم.

متاهل📍 . آقایون درخواست ندید.

منم همین حسو دارمحاضرم کل عمر خودمم بدم فقط ببینمش تو خونه قشنگ داره کاراشو میکنهمیدونی چی منو میسوز ...

اره واقعا‌.مادرجونم به من میگفت فقط درستو بخون دانشگاه شهر دیگه هم قبول بشی همراهت میام 😔😔😔

اصلا انگار بهش الهام شده بود ی هفته قبلش به عمم ی چندتا وسیله داده بود گفته بود اینارو نگه دار 

حواست به بچها باشه من اگر مردم 

بعد یهوویی در عرض ۱دقیقه جلوم جون داد نتونستم کاری کنم

خیلی پولدارم😅