2777
2789
عنوان

پسره ی بیشعور منظورش چیه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 60 پست
یا خدا😑😑😑

کلا شوخی هایی هم میکنه که زیاد مناسب کلاس نیست 

من ۱۶ سالمه و اون ۲۸ سالشه 

ولی خب واقعا هوله 

ولی کلا اخلاقش اینطوریه که خیلی باهمه راحته

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه هول

آره کلا شوخی هایی هم میکنه که زیاد مناسب کلاس نیست 

من ۱۶ سالمه و اون ۲۸ سالشه ولی کلا هوله 

ولی خب اخلاقش اینطوریه که خیلی باهمه راحته

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم

حد و حدود یه رابطه رو دختر مشخص میکنه. وقتی پسر ببینه دختره حدودی نمیذاره، به خودش اجازه میده هر حرف و حرکتی انجام بده.

شما باید براش شفاف کنی که رفتارهاش درست نیست و نباید تکرار کنه.

چرا دستتو دادی؟! باید خیلی جدی میگفتی حدتو نگه دار

گفتم که من نه گفتن برام خیلیی سخته متاسفانه و این خیلی بده

کاش دیگه نری دختر یه بلایی سرتون میاره

آخه من خیلی ساله که زبان میرم نمیتونم به خاطر این یه ترم کنسل کنم 

کلا ۱ ماه قراره باهاش کلاس داشته باشم

البته قبلا هم باهاش کلاس داشتم 

حد و حدود یه رابطه رو دختر مشخص میکنه. وقتی پسر ببینه دختره حدودی نمیذاره، به خودش اجازه میده هر حرف ...

من اصلااااااااااا بهش رو نمیدم اصلااااااااا

برعکس بقیه ی دخترا باهاش خیلی راحتن 

ولی من کلا آدمی هستم که با پسرا گرم نمیگیرم 

انگار این میخواد به زور ارتباط برقرار کنه 

از ظهر هزار بار بهم گفت خوبی؟ خسته نباشی؟ 

با اینکه اصلااااا نگاشم نکردم وقتی از کنارش رد میشدم 

من اصلااااااااااا بهش رو نمیدم اصلااااااااابرعکس بقیه ی دخترا باهاش خیلی راحتن ولی من کلا آدمی هستم ...

آفرین محل نده این آدما ارزش نگاهم ندارن باور کن

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
آخه محیط کاریه نمیشه دختر🥲

رئیس ات که نیست همکارته،یه جوری بهش بفهمان از حدش خارج نشه ،،بخشید چون همکاره و محیط کاریه هر گوه ی میخاد بخوره، البته مگه باهم شوخی داشته باشید که در اون صورت فرق میکنه