2789
عنوان

لاغری

199 بازدید | 16 پست

سلام دوستان قرص لاغری خوب که خیلی موثر باشه چی معرفی میکنید 20 کیلو اضافه وزن دارم تحرکمم خیلی کمه یعنی ورزش و اینا اصلا ندارم ممنون میشم تجربه هاتون بگین

من هر قرصی خوردم برگشت داشته الان یه هفتست کالری شماری دارم 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کالری شماری چیه؟

عزیزم زیره یا کرفس رو نصب کن قد و وزنت رو میدی بر اساس اون کالری مورد نیاز بدنتان در طول یک روز میده هر چییییی میخوری وارد میکنی نباید از کالری بالاتر بره . پایین بیاد بهتره البته من قند مصنوعی و هل هوله رو کامل حذف کردم یه هفتست حس سبک‌تری دارم 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
عزیزم زیره یا کرفس رو نصب کن قد و وزنت رو میدی بر اساس اون کالری مورد نیاز بدنتان در طول یک روز میده ...

چه عالی پسمیشه بجا نهار شام چیپسو پفک بخورم به همون اندازه کالریه غذا  آخه عاشقشونم ؟؟ دکتر تغذیم گفت نمیشه حالا که اینو شنیدم چقدخوشحال شدم

میشه به منم بدین من خیلی اضافه وزن دارم 

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

برنامه واسه اب کردن شکم و پهلو و کارکردن پا

و اینکه آسم دارم ولی شدید نیس

ارتروزم دارم ک تقریبا شدید نیس

تنبلی تخمدان ندارم ولی میخوام شکممو اب کنم پریودمم منظمه

ی مدت ورزش کردم خوب بود بدنم دردامم کم شده بود

حالا ی برنامه واسم بنویسی چقدرمیگیری بااین توضیحات؟؟

چه عالی پسمیشه بجا نهار شام چیپسو پفک بخورم به همون اندازه کالریه غذا آخه عاشقشونم ؟؟ دکتر تغذیم گف ...

دورت بگردم عزیزم مگه رژیم نیستی اینا رو که نمیتونی بخوری ببین مثل نون و برنج و میوه که میخوری رو وارد میکنی ... اینا رو هم نخور شما میدونی چققققققد اینا کالری بالایی دارن و عامل کبد چرب و چاقی شکم هستن

دورت بگردم عزیزم مگه رژیم نیستی اینا رو که نمیتونی بخوری ببین مثل نون و برنج و میوه که میخوری رو وار ...

وااای نگووو عاشقشونم هرهفته میخورم بخدا راضیم هیچ وقت نه نهاربخورم نه شام نه صبحانه فقط چیپس و پفک و بیسکوییت و بستنی بخورم خوب اندازه مثلا کالری شامم جاش اینارو بخورم مگه کالری شماری معنیش این نیس.؟

وااای نگووو عاشقشونم هرهفته میخورم بخدا راضیم هیچ وقت نه نهاربخورم نه شام نه صبحانه فقط چیپس و پفک و ...

خوب اصلا لاغر نمیشی که اينجوری عزیزم اینا کالری بالا دارن ارزش غذایی صفر

وااای نگووو عاشقشونم هرهفته میخورم بخدا راضیم هیچ وقت نه نهاربخورم نه شام نه صبحانه فقط چیپس و پفک و ...

کالری شماری برای اینه به وزن دلخواه برسی با حساب کالری مورد نیاز بدنت و مواد غذایی سالم