2777
2789
عنوان

هشتادمیلیون مبل خریدم پشیمونم ای خدااا

| مشاهده متن کامل بحث + 8463 بازدید | 107 پست
عزیزم قیمتا همینه من مامانم سال ۹۳ ۴۰ تومن یادمه داد😑😂هنوز قشنگه و خاصه

اون مبل الان میلیاردیه

چون من ۹۵ مبل خیلی گرون گرفته بودم ۱۳ تومن

همه مبل ها دوتومن و سه تومن و نهایتا پنج تومن بود

چی مده؟

عکس ندارم ولی تو اینستا مدلای جدید زیاد هست 

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پارسال ۷نفره سفارش دادیم چستر شیک پایه و طرح چوب کرم دارچینی ازتولیدی، ۲۵تومن هرکی میبینه میگه از کج ...

خوب گرفتی عکس بده آدرس هم بده عید امسال مامانم گرفت البته با میز و اینا شد 47 48 تومن پارچه اش ترک و ضد لک پایه ام که چوب گردو 

مبارک باشه عزیزم ولی خب یه پیج هست خیلی معتبر بزن مبلمان جعفری میاره بالا همه مبل های تا ۵۵ میلیونها فقط همه هم جنس خوب و عالی بوشهر هستن برات ارسال هم میکنن

من یک مثبت اندیشم با من از نا امیدی حرف نزن 🥰

والا گرونم نخریدی

مامانم پارسال مبل ساده داد تولیدی ساختن با ناهارخوری برای ۱۳۵ واستاد

تازه کلی گشت که قیمتش خیلی بالا نشه

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
پارسال ۷نفره سفارش دادیم چستر شیک پایه و طرح چوب کرم دارچینی ازتولیدی، ۲۵تومن هرکی میبینه میگه از کج ...

ی عکسی بده ایده بگیریم

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

چرا پشیمونمبل گرونهمن مبل خریدم با میز چهار نفر چوب راش ۲۰۰ تومنقیمتا همینه

عکسش داری عزیزم

چه مدلی سلطنتی؟؟

بره من خیلی سادس

فقط تک نفره هاش پارچه سوسماری بود

میگن چستر رو مده همیشه

منظور اون چستر چرمه ک تو فیلما اینا هست نه اینایی ک تولیدی ایرانی میزنه هرکدومم سبک خودشو میزنه 

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»
چستر همیشه شیکه

کامنت پایین توضیح دادم

اون مبل الان میلیاردیهچون من ۹۵ مبل خیلی گرون گرفته بودم ۱۳ تومنهمه مبل ها دوتومن و سه تومن و نهایتا ...

یادمه مامانم تو حسابش پول بود رفت خرید 😂😂😂قشنگ یادمه تا چند سال خونمون جنگ جهانی بود که بابام میگف چرا خریدی

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️