سلام من باردارم حال روحی بدی دچارم شده بی قرارم همش میخام گریه کنم آرامش ندارم ن این که عصبی باشم و پرخاشگر آرامش درونی ندارم خدایا کمکم کن بعد بارداری خوب میشم یعنی میترسم عادت کنم این حس و حال همین جوری روم بمونه از الان فکر میکنم ب فردا میگم فردا هم مثل امروز خدایا هر جا میرم همینم بیرون همه جا کمکم کنید تور خدا هیچ پناهی ندارم میترسم همین مدلی بمونم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
بخدا دیشب از شمال اومدیم باز امروزم همونم چیکار کنم نجات پیدا کنم خیلی اذیتم اجی تحمل ندارم دیگه
من حس میکنم نصفش تلقین خودت چون خودمو میبینم وقتی سریع حالت افسردگی میگیرم حواسمو پرت میکنم میگم به امیدخدا قرار مامان دوتا کوچولوباشم ازالان حالم. گرفته باشه روی اونام تاثیرداره یا سعی میکنم واسه ارامشم بخوابم ذهنم کمترمشغول باشه من استراحت مطلقم ولی درحد نیم ساعت دورزدن یاماشین همراه خانوادم یا همسرم میرم درکل باید خودت کمک. خودت باشی
راهایی که بهت گفتم انجام بده اگر خانوادت نزدیکت بیشتروقتتو باهاشون بگذرون باهمسرت هرچقدر دوربرت شلوغ ...
همسرم ۲۴ ساعت شیفته یعنی ی شبانه روز نیست باور میکنی میرم خونه پدرشوهرم اینام همینم با اینکه اونا باهام خوبن وقتی هم میخام درس یاد بچمم بدم هم همین مدلیم الان میخام برم حموم باز انگار ی غمی دارم کلا نسبت ب همه چیز این جوریم