2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 31 پست
هر کاری میکنم باز برمیگردم ب روال قبل دو ماهه این جوریم میگم شاید بچه ها بدنیا بیان خوب بشم

افسردگی بارداری چیز خوبی نیست باید خودت کمک خودت کنی بهترشی ازبابت هورموناست 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی بده چیکار کنم ازش دربیام

اگر استراحت. مطلق نیستی شبا یاروزای تعطیل برو بیرون همراه خانوادت شوهرت ببین خودت باید کمک. خودت کنی گلم نمیشه تواین وضع موند باید حالتو تغیربدی

اگر استراحت. مطلق نیستی شبا یاروزای تعطیل برو بیرون همراه خانوادت شوهرت ببین خودت باید کمک. خودت کنی ...

بخدا دیشب از شمال اومدیم باز امروزم همونم چیکار کنم نجات پیدا کنم خیلی اذیتم اجی تحمل ندارم دیگه

بخدا دیشب از شمال اومدیم باز امروزم همونم چیکار کنم نجات پیدا کنم خیلی اذیتم اجی تحمل ندارم دیگه

من حس میکنم نصفش تلقین خودت چون خودمو میبینم وقتی سریع حالت افسردگی میگیرم حواسمو پرت میکنم میگم به امیدخدا قرار مامان دوتا کوچولوباشم ازالان حالم. گرفته باشه روی اونام تاثیرداره یا سعی میکنم واسه ارامشم بخوابم ذهنم کمترمشغول باشه من استراحت مطلقم ولی درحد نیم ساعت دورزدن یاماشین همراه خانوادم یا همسرم میرم درکل باید خودت کمک. خودت باشی

من حس میکنم نصفش تلقین خودت چون خودمو میبینم وقتی سریع حالت افسردگی میگیرم حواسمو پرت میکنم میگم به ...

چیکبار کنم تلقین نکنم تور خدا راهنماییم کن بخدا راهی ندارم

چیکبار کنم تلقین نکنم تور خدا راهنماییم کن بخدا راهی ندارم

راهایی که بهت گفتم انجام بده اگر خانوادت نزدیکت بیشتروقتتو باهاشون بگذرون باهمسرت هرچقدر دوربرت شلوغ باشه کمتر تلقین واین افکارمیاد سراغت وسعی کن بیشتر بخوابی واستراحت کنی من امروز بیدارموندم دیروز از ۱۱خوابیدم تا ۶عصر دوباره شب ساعت ۱۰شوهرم بدنمو ماساژ داد چرب کرد خابیدم تا ۹صبح وقتیم حوصلم سربره با خانوادم وهمسرم وقتمو میگذرونم اهنگ میزارم ذکرمیگم موزیک گوش میدم بتونم چندرکعت. نماز میخونم یه جای تفریحی درحد چندساعت. میرم

راهایی که بهت گفتم انجام بده اگر خانوادت نزدیکت بیشتروقتتو باهاشون بگذرون باهمسرت هرچقدر دوربرت شلوغ ...

همسرم ۲۴ ساعت شیفته یعنی ی شبانه روز نیست باور میکنی میرم خونه پدرشوهرم اینام همینم با اینکه اونا باهام خوبن وقتی هم میخام درس یاد بچمم بدم هم همین مدلیم الان میخام برم حموم باز انگار ی غمی دارم کلا نسبت ب همه چیز این جوریم 

میگذره این روزام فقط نباید کم بیاری وتسلیم افسردگی بشی

احساس میکنم هر چی ب زمان زایمان نزدیکتر میشم بهتر بشم حس خودمه بعد راستی دکتر زنانم بهم فلوکستین داده ب نظرت بی خطره؟

من از سه ماه دوم بارداری این جوری شدم ب نظرت بچه هام بدنیا بیان خوب میشم؟

بله منکه همین طوری بودم

شش ماهه دوم بارداریم خیلی بهتر شدم. از خدا کمک بخوایید من خیلی شرایط روحیم بدتر بود متوجه شدم همسرم بیمارن اما از خدا خواستم و واقعا بهم صبر داد

بله منکه همین طوری بودمشش ماهه دوم بارداریم خیلی بهتر شدم. از خدا کمک بخوایید من خیلی شرایط روحیم بد ...

قرص فلوکستین دکتر بهم داده خیلی میترسم از عوارضش نمیدونم چیکار کنم

قرص فلوکستین دکتر بهم داده خیلی میترسم از عوارضش نمیدونم چیکار کنم

کلا قرص ها عوارض دارن و آسیب میزنن سعی کنید نخورید

من برا حالت تهوع شدید فقط با قرص میتونستم خوب بشم اما به خاطر بچه ام ترکش کردم