2777
2789
عنوان

شام چی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 38 پست
بچه هااا یه چیز جدی میپرسم شما هر روز هم ناهار میپزین هم شام؟؟؟؟؟ من فقط ناهار میپزم اضافه موند برا ...

من همیشه وقتی درست کنم برا نهار و شام باهم درست میکنم.

کی حوصله داره همش پای اجاق گاز باشه

بچه هااا یه چیز جدی میپرسم شما هر روز هم ناهار میپزین هم شام؟؟؟؟؟ من فقط ناهار میپزم اضافه موند برا ...

منم شام زیاد درست میکنم ناهارم میخورم شب چون شوهرم خونه است غذای تازه درست میکنم

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر روز نه. 

چون گاهی غذا هست تو یخچال گاهی هم مامانا میدن ولی برنامه عذایی دارم هر وقت بخوام بپزم گیج نمیشم 

حال متکلم از کلامش پیداست

خواهرم برام آش درست کرده واسه سرماخوردگیم داره میاره یه آش محلی وخیلی مقویه که من خیلی دوسش دارم ... هنوز نیومده گوشیشم اشغاله نگرانم بلایی سر آشم اومده باشه دعا کنید برام 😢

هر دختری تو زندگی‌ش به یه بابالنگ‌ دراز نیاز داره؛ حضور نداشته باشه، پول بفرسته، آخر سر هم بیاد خواستگاری
هر روز نه.  چون گاهی غذا هست تو یخچال گاهی هم مامانا میدن ولی برنامه عذایی دارم هر وقت بخوام ب ...

کاش برنامتو بزاری دوستم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
خواهرم برام آش درست کرده واسه سرماخوردگیم داره میاره یه آش محلی وخیلی مقویه که من خیلی دوسش دارم ... ...

بدجنس  

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

هیچی٬ دیشب سردرد شدیدی داشتم٬ از صبح بیحالم٬ الانم زیر پتو گوله شدم٬ یه عالمه هم کار ریخته سرم ولی واقعا حوصلشو ندارم:(

دلا دیدی که خورشید از شب سرد چو اتش سر برون کرد که از خون دل ما تذروی نغمه سر کرد صدای خون در آواز تذرو است دلا این یادگار خون سرو است ....میشه برای حل مشکلم یه صلوات بفرستید؟(تیکرم برای بارداری نیست)٬ لحظه شماریه :)