2777
2789
عنوان

اسم مختار قشنگه یا محمد مهدی

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 70 پست
ولی من عربم و ترجیح میدم ترکی کوردی نزارم و عربی بزارم چرا باید اسمای اونا از ما قشنگتر باشه؟

سلیقه های اکثر عربها تغییر کرده 

چیزیه که خودم دیدم، گاهی توی شناسنامه اسم مذهبی می زارن ولی اسم دیگه صداش می زنن بچه رو 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا به خدا. مگه عربها اسم بچه‌شونو خسرو و داریوش و سیاوش و فرنگیس و مهربانو و اینا میذارن؟! ما ایرا ...

از ماست ک بر ماست عزیزم🤦🏻‍♀️

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
چرا فقط با اسمای عربی مشکل دارین مثلا با اسمای خارجکی و ترکی مشکل ندارین؟ بنظرم بهتره اسم میترا و ات ...

وقتی راجب تاریخ هیچ اطلاعاتی نداریم همین میشه و میایم تو همچین سایتایی میگیم بت ایرانی🤦🏻‍♀️

یکم راجب تاریخ خودمون مطالعه کنین بجای حفظ کردن تاریخ کشور بغلی

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

محمد مهدی بهتره

ولی چون دو اسمه ست آخرش فقط محمد صداش میکنن

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

سلام گلم محمد مهدی گذاشتم😍💖

عزیزم 

نامدار باشه❤️

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

الان مهدی صداش میکنن😂❤️‍

وای ننه

ایشلا همیشه سلامت باشه