2777
2789
احمقانه چرا آخه چه پشیمونی تو فک کن یه نفر ممکنه ۳۰ سالگیم ازدواج کنه پشیمون بشه اونی که مهمه ازدواج ...

میترسم از زود ازدواج کردن ولی بهش نیاز دارم 🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میترسم از زود ازدواج کردن ولی بهش نیاز دارم 🤦🏻‍♀️

خوب همه وقتی ازدواج میکنن این حسارو تجربه میکنن مهم اینه که با آدم خوب ازدواج بکنی سنت خیلیم کم نیس واسه ازدواج اگه طرفی اومد که  خوبه و به قولی آدم حسابیه و خواستگاریت اومدن  تحقیق و سایر مسائل .... اینارو داشته باش و اوکی بده 😁

مامانش زنگ زده خانوادش در جریانن

وقتی هنوز جدانشدی زنگ میزنن میگن دخترتون طلاقشو بگیره ما بیایم خواستگاری.؟

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

میشه لطفا درمورد مدیریتش بیشتر بگی

کلا سه تا استراتژی مدیریت وجود داره

بزن، ببند، فرار کن

یا باید مشکل رو رفعش کنی ، یا جلوی ایجاد مشکل رو بگیری، یا ازش فرار کنی

بهتره همیشه کارهایی رو بکنی که مفید هست برات و خلاء هاتو پر میکنه، این خودش نوعی جلوگیری از ایجاد مشکله

اگر نتونستی باید با مشکل رو به رو بشی و حلش کنی و نترسی، بدونی که مواجهه باهاش طبیعیه و تو حق داری برای رفعش تلاش سالم بکنی که به خودت و دیگران آسیب نمیزنه

اولویت اخر با فرار کردنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ماماتش فکر می‌کنه جدا شدم

چی بگم 

گول ظاهر مردارو نخور فقط 

یکم به خودت فرصت بده سریع از ی رابطه  نرو سراغ بعدی چون شخصی که تازه جدا شده و رابطه ی ناموفق داشته نمیتونه درست تصمیم بگیره 

مراقب خودت باش 🩷

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد