2777
2789
هیچیی فقط یه اشنایی داری همین تازه بدون رفت و امد همین

خب مثلا  پیام بده 

سلام احوالپرسی کنی خودتو معرفی کن 

بعدشم بگو راستش فلان جا که دید متون خوشم اومد

حالا تگه توی رابطه نیستید و اینا 

مایل باشید بیشتر حرف بزنیم 

از این جو ر حرفا

یه دختر یه که مبتلا به سندروم pcoهستم.                        امروز 30شهریور طبق سونو من دیگه pco نیستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مثلا پیام بده سلام احوالپرسی کنی خودتو معرفی کن بعدشم بگو راستش فلان جا که دید متون خوشم اومدحال ...

احه خواهر جان اشناس یکم از اون میترسم

من میگم جوری باشه اون استوریمو ج بدع بعد سر بحث وا شه که نمیشههه

میدونم

ولی خارج از شوخی اگه بهش اعتماد داری و میتونی پسر خوبیه بهش بگو خودت عذاب نده منم تو موقعیت تو بودم گفتم اولش ادم خجالت می کشه ولی بنظرم دل رو نمیشه کاری کرد بعدم ممکنه رل بزنه تا تو تصمیم بگیری دیر میشه

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿
ولی خارج از شوخی اگه بهش اعتماد داری و میتونی پسر خوبیه بهش بگو خودت عذاب نده منم تو موقعیت تو بودم ...

خب اگه قابل اعتماد بود که بهش میگفتم واقعا

من ادم خجالتی نیستم اصلا ولی یبار که بهم پیام داد بعدش فورا دوست صمیمیش هم ریکوییست داد که اونم اشنای اشناس ترسیدم گعتم نکنه به دوستشم گفته بخاطر همون خیلی سرد جوابشو دادم که دیگ اونم هیچ نگفت ولی به قول تو دل حالیش نمیشه من میخامش خدایی

خب اگه قابل اعتماد بود که بهش میگفتم واقعامن ادم خجالتی نیستم اصلا ولی یبار که بهم پیام داد بعدش فور ...

اگه اینجوره پس بهش نگو صبر کن یکم دیگه .میترسم بره پیش کسی بگه ابروت ببره دور از جون.میدونی بعضی پسرا ظرفیت ندارن.ولی اگه با هم باشید ی زمانی میتونی بهش بگی ب کسی نگو لطفا شاید حرف ادم حالیش بشه

اگه اینجوره پس بهش نگو صبر کن یکم دیگه .میترسم بره پیش کسی بگه ابروت ببره دور از جون.میدونی بعضی پسر ...

خب همون دیگه میدونم ظرفیت نداره

بعد من استوری گذاشتم ظهر حدودا یکساعت پیش دیدش بعد بلافاصله پست هم گذاشت

بنظرت این برا جلب توجه من بود؟یا من خیلی خوش بینم

خب همون دیگه میدونم ظرفیت ندارهبعد من استوری گذاشتم ظهر حدودا یکساعت پیش دیدش بعد بلافاصله پست هم گذ ...

پست چی گذاشت عکس خودش؟مگه تو چی گذاشته بودی ممکنه که بخاطر تو بوده باشه مثلا جو گیر شده یا خواسته جلب توجه کنه

پست چی گذاشت عکس خودش؟مگه تو چی گذاشته بودی ممکنه که بخاطر تو بوده باشه مثلا جو گیر شده یا خواسته جل ...

اره عکس خودش

من دوسه روز دیگه میرم دانشگاه یه کلیپ کوتاه از خودم‌گرفتم که دارم چمدون جمع میکنم ولی فیلمه رو تار کردم

خب همونو میگم امروز که من خودمو استوری کردم اونم عکس خودشو پست کرد

اره عکس خودشمن دوسه روز دیگه میرم دانشگاه یه کلیپ کوتاه از خودم‌گرفتم که دارم چمدون جمع میکنم ولی فی ...

اره ی جورایی حسودیش شده شاید فورا عکس گذاشته اعلام موجودیت کنه😂