2777
2789

شوهر خواهرم زود عصبی میشه،کلن اعتقادش به اینه زن و بچه رو باید تربیت کرد،تا عصبی میشه شروع میکنه به زدن خواهرم و دختر۲۰ساله اش،دلم سوخت برای دخترش وقتی باباش میزد فقط دستش رو جلو صورتش گرفته بود اون بی وجدان میزد،پیر خرفت فکرش اینه بزنم بمیره بچه ی حرف گوش کن به درد من نمیخوره،

حالا یه راهنمایی ازتون میخوام،به نظرتون چه رفتاری کنن ای پیر خرفت آدم شه،

اگه تو دعوا دختر خواهرم دلیر بشه یهو باباش رو بزنه مطمئنم آدم میشه ولی نمیخوام کار به اونجاها بکشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دامادتون نیاز به درمان داره..بره پیش روان پزشک وتراپیست

این رفتارها ازیه جایی نشأت میگیره..شایدریشه اش توکودکی اون باشه که همچین رفتاری باهاش میکردن واونم به یه آدم عقده ای تبدیل شده

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

این اقا بیماره

مشکل روحی داره...

رفتار خواهر شما تاثیری روش نداره

فقط باید برای سلامتی خودشونم ک شده سعی کنن عصبیش نکنن

توصیه میکنم شما ک انقدر به فکری

خواهرزاده ات رو بفرستی روانشناس حتماااا

چون اونم چهار روز دیگ میره سراغ همچین مردایی

پسرایی ک بهش اسیب بزنن ولش کن و.....

چراکه فک میکنه روال طبیعی همینه

حتما توصیه کن بره

برای اقا هم میتونن مشورت بگیرن

اگر اوضاع خراب باشه روانپزشک میتونه دارو بده

نخوره میتونن بریزن غذاش اروم شه

ای کاش خواهرتون جدا میشد

به بچه خودش اسیب نمیزد 

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

راه حل مردی که کتک میزنه زن و بچشو فقط اینه که زن و بچش بیوفتن به جونش بزننش

اینجور مردا زن هارو چون قوی نیستن به چشم انسان نمیبینن برای همین باید از زن یبار کتک بخورن تا بفهمن احترام بذارن

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

دلیر شه چیه شیرش نکنین خواهشن پدرش مریض روانیه کافیه یه کاری دستش میده 

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

خواهرت چرا جون خودش و دخترشو برنمیداره بره؟بابا طرف روانیه میزنه یه کار دست یکیشون میده دارو باید بخوره با کتک خوردن اگه کسی درمان میشد همه کتک میزدن🙄

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

مطمئنم شوهر خواهرم با آی رفتارهاش مریضه،اتفاقا داشت با دخترش بحث میکرد که ها کنکور سال اولی رتبه ی خوبی نیوردی برو دخترهای مردم رو ببین،دختره گفت چرا منو با دیگران مقایسه میکنی منم تو رو با بقیه ی پدرها مقایسه میکنم،بی شرف چنان کوبوند تو سر دخترا که ایرپاد از گوشش افتاد نفسش بالا نميومد 

اینا ناراحتش هم نکنن خودش فقط گیر میده