2821
2789
عنوان

مخم ترکییید

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 31 پست
شکوفه بهاری یعنی همه اینا رو درست کردی

نه فقط نظر دادم چیزی درست نکردم .مامانم میخواد لوبیا پلو درست کنه 

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فقط نظر دادم چیزی درست نکردم .مامانم میخواد لوبیا ...

من لوبیا پلو دوست نوش جون

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   
من شب که میخورم سحر گرسنمه ناهار بخورم بیشتر گرسنه میشم

هر شب به خاطر شوهرم غذا برنجیه.دیگه ادم از برنج زده میشه خو .ظهرا که تنهام دو ست دارم غذا باب میل خودم باشه .منم که عاشق سوپ😄

ماكاروني درست كن هم راحته هم خوشمزه

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
خوشاااا بحااالت با این سعاااادت😁😁😁😁 اشکنه تخم مرغ نمیدونم میدونین چیه یا نه تو‌مایه های ابگوش ...

اشکنه تخم مرغ عالیه

یه لحظه گوش کن خدا... جدی میگم .. نه بچه بازی نه ادا و اطوار.... تو این دنیا......حال خیلی ها اصلا خوب نیست.یه دستی به زندگی شون بکش. لطفااااا
چجوری درست میشه؟

سیب زمینی رو بذارید آبپز بشه، بعد پوست بگیرید و له کنید، یک عدد سوسیس مرغوب توش رنده کنید، جعفری خورد شده اضافه کنید، زرده تخم مرغ هم بزنید، نمک و فلفل، پودر سیر، پیاز رنده ریز، همه رو با هم ورز بدید، توی یه کاسه تخم مرغ بشکنید یه کاسه دیگه ام پودر سوخاری بریزید، کروکتارو مثل لوله اندازه ی یه انگشت درست کنید کلفت باشه، اول توی تخم مرغ بعدم پودر سوخاری بعدم روغن داغ، سرخ کنید، نوش جاااان    

میشه برای مامان شدنم دعا کنی دوستم؟ ایشالا دلتون شاد بشه   
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 18 ساعت پیش
2791
2779
2792