2777
2789
عنوان

کنکور تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 28 پست
خواهش میکنم🌹 ، اگه خواستی یه کتابخونه آروم هم امتحان کن اونجا شاید بهتر بتونی درس بخونی ، موفق باشی

حتمن👌🏻

ممنونم بابت نظر های با ارزشتون

کاش بشه منم سال دیگه طعم درس خوندن تو رشته مورد علاقم رو بچشم...

اعتماد دارم بهش...ببینم میتونم بگم بهش👌🏻

ببین تا حدودی بهت حق میدم چون تا این ساعت مطالعه کمو ببینن میخوان دعوا کنن و اینا اما آخرش برای برنامه ریزی های هفته بعد به مشکل میخوری چون اون انتظار داره یه مبحثو از قبل خونده باشی ولی تو نخوندی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۵ ساعت فقط مطالعه؟تست چقدر میزنی؟آزمون میدی؟روزی ۲۰ دقیقه نیم ساعت اضافه کن به مطالعه ت یه دفعه نمیت ...

فیلمای تاملندو میبینم درکنارش تست میزنم

امیدوارم بتونم اضاف کنم...

حتمن👌🏻ممنونم بابت نظر های با ارزشتونکاش بشه منم سال دیگه طعم درس خوندن تو رشته مورد علاقم رو بچشم. ...

خواهش میکنم ، انشاالله که بهش میرسی فقط سعی کن وارد حاشیه نشی و تا میشه انگیزتو حفظ کنی ، ورزش روزانه مثل پیاده روی نیم ساعته باعث میشه شاداب تر بشی

خواهش میکنم ، انشاالله که بهش میرسی فقط سعی کن وارد حاشیه نشی و تا میشه انگیزتو حفظ کنی ، ورزش روزان ...

ممنونم،،امتحانش میکنم👌🏻

جسارتا شما پارسال کنکور داشتین؟

ببخشید میپرسما،،چون خودم امسال کنکور دارم دوست دارم بدونم کسایی هم که قبلن این مسیر رو رفتن نتیجه دیدن

ممنونم،،امتحانش میکنم👌🏻جسارتا شما پارسال کنکور داشتین؟ببخشید میپرسما،،چون خودم امسال کنکور دارم دو ...

بله کنکوری بودم ، نتیجه که خب حقمو نگرفتم به دلایلی که توی تاپیکام توضیح دادم ولی ۵۹۰۰ منطقه۱ شدم 

بله کنکوری بودم ، نتیجه که خب حقمو نگرفتم به دلایلی که توی تاپیکام توضیح دادم ولی ۵۹۰۰ منطقه۱ شدم

متاسفم که اونی که حقتون بوده نشده

ولی خداروشکر خیلی رتبه خوبی اوردین

من ارزوم اینه که تو همین مایه ها بشه رتبم و بتونم یه رشته نرمال بخونم...

هرچند که رشته هایی که با این رتبه میشه رفت از نظر من تاپ هستند

ببخشیدا،اگه درخواست دوستی بدم امکانش هست راهنماییم کنید؟که ساعت طالعتون چطور بوه یا پایتون یا اینکه از کی شروع کردید؟

متاسفم که اونی که حقتون بوده نشدهولی خداروشکر خیلی رتبه خوبی اوردینمن ارزوم اینه که تو همین مایه ها ...

آره امسال هم سقف تراز پایین بود هم قضیه تراز سیوی ها و ... 

آره درخواست بدید خوش حال میشم بتونم کمکی بکنم ، به طور میانگین اوایل ۶ ۷ ساعت در طول سال ۹ ساعت و شبای امتحان نهایی ۱۲ تا ۱۴ ساعت ، پایه ام متوسط روبه پایین بود ، امسال از اواسط آبان شروع کردم 

متاسفم که اونی که حقتون بوده نشدهولی خداروشکر خیلی رتبه خوبی اوردینمن ارزوم اینه که تو همین مایه ها ...

اگه منطقه۳ بودم پارسال با حدود ترازم پزشکی تعهدی و دارو آزاد اوردن ولی خب الان دیگه هرچی خدا بخواد