2777
2789
عنوان

روزهای اول رانندگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 19 پست
سلام امروز صبح با ماشینم خواستم از یک کوچه رد بشم دو تا ماشین پارک شده بود وفقط اندازه یک ماشین به س ...

اول برو نگاه کن چقد خش داره ازش عکس بگیر و نشون یه تعمیرکار بده طبق برآورد اون،شماره بزار تا هزینه رو بدی،اینطوری حق الناس هم گردنت نیست.

من روز اول تصادف کردم با جدول 😂😂😂

وای کووووه استرس بودم همسرم دید از پنجره خندید گفت ادامه بده برووو خودت باید بری امروز باشگاه 🤦🏻‍♀️هرچی گفتم بیااا توروخدا نمیتونم استرس دارم گفت یا میری یا میای خونه تمااام این شد که دلم زدم به دریا و رفتم و الان خیلی موفق هستم تو رانندگی 😍

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راستش واقعا دیگه از رانندگی نمی ترسم ولی دوست ندارم خسارت مالی به خودم بزنم و دوست ندارم به دیگران ه ...

اتفاقا عزیزم

از رانندگی باید بترسی

همسر من یک راننده فوق حرفه ای هست هم همسرم هم برادرشوهرم

اما جفتشون بی نهایت محتاطن

میگن موقع رانندگی فکر می‌کنیم که راننده جلویی دیونه است پس من باید 100 درصد احتیاط کنم

نمیشه گاز بدی بگی اون ترمز میکنه شاید نکرد

نمیتونی بپیچی بگی اون وایمیسته، شاید واینساد

پس احتیاط شرط لازم رانندگیه

خیلی مراقب خودت باش عزیزم

اول برو نگاه کن چقد خش داره ازش عکس بگیر و نشون یه تعمیرکار بده طبق برآورد اون،شماره بزار تا هزینه ر ...

می دونی قبل من یکی بهش مالیده بود وآینه بغلش شکسته بود معلوم نیست اون خراشا کار منه یاقبل من؟

احتمال می دم بعدمن ماشینای  دیگه  هم بقیه هم مالیده باشن چون خیلی سخت رد می شدی

زندگی یک بازیه ومن برای برد بازی می کنم ....  
من روز اول تصادف کردم با جدول 😂😂😂وای کووووه استرس بودم همسرم دید از پنجره خندید گفت ادامه بده برو ...

ان شاالله منم یک راننده موفق می شم

زندگی یک بازیه ومن برای برد بازی می کنم ....