2777
2789
عنوان

از سیاستاتون تو دوران دوستی بگید😊😊😊

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 44 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم این اشتباهه چون تا به تایمی میتونی تحمل کنی آخرش خسته میشی دیگه خودتو گم می‌کنی فقط میتونی به ...

نه بابا . اونجوری هم نیست که شوهر طفلکم .😅 فقط رو یقه حساسه و گردی باسن 🤣🤣🤣🤣 

که خودمم دیگه سبک لباس پوشیدنم سالهاست اینه . 

خب ببین رفتارش با تو چجوریه آدم حساسیه آدم مشکوک و شکاکیه آدمی ک کم حرف هست یا در حرف زود رنج هست یا ...

از یه چیز فقط مطمعنم 

ک بیخیاللللللللللللللللللللللل و حرفای پنو از این گوش مینوه از اون گوش شوت میکنه بیرون😂 کلا ن هم نمیگه ولی خب عمل هم نمیکنه

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

اون دخترا که چهارتا چهارتا دوسپسر دارن وقت نمیکنن نظر بدن که😂

ووی چهارتا چهارتا😐من همون یکیو ک فامیل هم هس بزور دارم تحمل میکنم . بعضی وقتا میگم برو تا یه هفته نبینمت تحملت یهو سخت شد😂😂😂😂😂😂🛇😂🛇😂

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

شخصیتی و اخلاقی باید بشناسی ببینی چه سبک اخلاقی داره

همینو نمیفهمم ازش

فقط میدونم خیلی بیخیاله و حرفای منو ب یه ورش میگیره 

میگه چشمممم هااا ولی خب تو عمل کار خودشو میکنه😂😂😂

نه بابا . اونجوری هم نیست که شوهر طفلکم .😅 فقط رو یقه حساسه و گردی باسن 🤣🤣🤣🤣 که خودمم دیگه سبک ...

خوشبخت باشید😍😍😍😍

همینو نمیفهمم ازشفقط میدونم خیلی بیخیاله و حرفای منو ب یه ورش میگیره میگه چشمممم هااا ولی خب تو عمل ...

پس این آدم زرنگیه و اینکه حرفای تو و بقیه براش مهم نیست زیاد بهش دل نبند چون آدم خود رای و خودخواهیه

دیگه دوست پسرم نیست هفته پیش عقد کردیم سیاست نداشتم خودم بودم به موقع کوتاه میومدم درک میکردم شرایط تو به موقع خودش هم از حق و خواسته ام کوتاه نمیومدم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

این نظر منه چه دوران دوستی چه ازدواج اینه که تو موضع قدرت باش یعنی خودتو بالا بگیر یعنی اعتماد بنفس داشته باش آویزون نباش خودتو دست کم نگیر نه بی احترامی کن نه اجازه بده بی احترامی کنن خط قرمز هایی داشته باش و اجازه نده صرفا چون عاشق همین از خط قرمزهات رد بشی 

خیییلی زیاد رو اخلاق و رفتارش زوم کن سعی کن خوب و درست حسابی بشناسی ش ، این مهم ترین کاره

اویزونش نباش زیاد ابراز احساسات نکن کاملا به اندازه باش

خودتو کم توقع و خیلی قانع نشون نده ، سعی کن استانداردهاتو بهش بفهمونی 

مشکلات خونوادگی تو به هیچ وجه بهش نگو 

خودتو یه دختر سطح بالا و امروزی و مستقل و اهل پیشرفت و دانا نشون بده حتی اگه نیستی سعی کن باشی 

تکاپو برای نجات ✨️