2777
2789
عنوان

ازدواج با پسر ترک لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 2073 بازدید | 27 پست
من خودم طبق تجربه اطرافیان دقیقا میگفتم ترک فقط با ترک بخاطر فرهنگ شونولی الان دلم یجورایی گیره

اره ترکا نسبت ب باقی فرهنگا بی محلی میکنن

نامزدم ی مدت کارش اون اطراف بوده 

گفت من باهاشون حرف میزدم یا جوابمو نمیدادن یا ترکی میدادن و مسخره میکردنن

البته ترک داریم تا ترک من دوست صمیمی خودمم ترکه خیلی خانوم و خوش اخلاقه ادم از دوستی باهاش عشق میکنه

ترکا خیلیم با معرفتن

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرد سالارن ،بد اخلاقن ،سردن ،زن زبر دستشون هست اگه می تونی تحمل کنی قبول کن ،این رفتارا عمومین تازه اگه رفتار بد دیگه ایی نداشته باشه  تا حدی که دوستم باباش مرده بود شوهرش مثل غریبه ها فقط سوم ش امده بود 🥴 یا می گفت باباش ۴ سال مریض بود اصلا دیدنش نمی امد 

ترک ها منو نخورید واقعیته دیگه ترک ها مرد سالارنیکمم اهل بزرگنمایی و اغراقن

وای خدای من 

چرا همه چیزو 

صد درصدی میگین 

همه جا خوب و بد داره حتی تو‌خانواده 

تو سه تا بچه رفتار و‌اخلاق شبیه ب هم نیست 

چطور میتونین 

یک قوم رو شبیه بهم بدونین 

من خودم ترکم 

همه جوره 

هستن 

حای میگن بیشتر غیرتی ان 

ازادی ام هست خیلی خیلی زیاد 

همه جوره فرهنگ داریم بینمون

هر هرکسی میتونه خوب و بد باشه قرار نیست یکی چون ترکه فارسه یا کورده بگن ادمه بدیه یا ادم خوبیه

من خودم ترکم اکثرا مردامون غیرتین 

بهتره باهاش اشنایی داشته باشی ممکنه خوشت بیاد ممکنه نیاد

چشم بسته به خاطر دلت گیر بودن یا اینکه میگن ترک با ترک تصمیم نگیر

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مرد سالارن ،بد اخلاقن ،سردن ،زن زبر دستشون هست اگه می تونی تحمل کنی قبول کن ،این رفتارا عمومین تازه ...

ببین یکی از اقوام نزدیکم عروس ترکاست

به سری کارا و رفتارا هست که ما مثلا نداریم

من خودم و شوهرم و هفت جد و ابادمون ترکن حدالامکان سعی میکنم به ترک دختر ندم.بحث خوب و بد بودن نیس.اولا مردسالاری تو وجود مردای ترک نهادینه شده حتی روشن فکر ترینشونم باز ته دل به برتری مرد معتقدن.دوم سردی ترکاس.ترکا کلا ادمای زیاد خون گرم و بامحبتی نیستن.طبیعیه البته.تاثیر اب و هوای سرده.البته که استثنا همیشه و همه جا هست

وای خدای من چرا همه چیزو صد درصدی میگین همه جا خوب و بد داره حتی تو‌خانواده تو سه تا بچه رفتار و‌اخل ...

من ک بدشونو نگفتم🤦🏻‍♀️😂

اتفاقا از نظر من تترکا خیلی روشن فکر و اهل ازادی ان ولی ی سری مسائل نسبتا توشون خیلی مشاهده میشه

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

خیلی خوشم میاد ازش

پس باهاش در حد آشنایی حرف بزن از فرهگمون بپرس از فرهنگاتون بگو از کارایی خوشتون میاد یا نه از رفتارایی چه اینجا باهم داریم 

شاید خوشت اومد تونستی باهاشون کنار بیای‌

اینم که میگن مرد سالاریه انگار تو تهران و اینا اصلا مرد سالاری نیست همه از دم زن سالارن 

اون مرد سالاری اینام مونده به خانواده ای که طرف توش بزرگ شده تو خانواده ما حرف اخرو مامانم میزنه والا 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ترکم همسرم فارس البته ما پدر مادرامونم تهران دنیا اومدن پدر بزرگ مادر بزرگامون اصالتن ترک و فارسن 

همسرم ترکی یاد گرفت تو سه سال😂😂😂چون خونمون ترکی حرف میزنن  ولی تفاوت رسم و رسون داریم که برامون مهم نبود هیچکدوم

مثلا ما مهریه بالا داریم ولی خانواده همسرم زیاد زیاد ۱۰۰ سکه ولی خب همسرم قبول کرد

ولی بگم خانواده با خانواده فرق داره همه ترکا خوب نیستن همشون بد نیستن 

مامان دوتا گل پسر

با اینکه همه جا خوب وبد داره ولی در کل زندگی با مرد ترک خیلی سخته .من اکثر دوستام که با مرد ترک ازدواج کردن حتی با وجود بچه نتونستن تحمل کنن وجدا شدن اولین و مهمترین عاملش هم دخالت خانواده ها و بچه ننه بودن پسراشون هستش.با توجه به رشته تحصیلیم و تو شغلم خیلی از پرونده های طلاق یک طرفشون ترک بود.به نظر فقط خود دخترای ترک با پسراشون میسازن.و اینکه این ناراحتی نداره وقتی میگن هر کسی با هم فرهنگ خودش ازدواج کنه حداقل امار طلاق بیاد پایین تو اجتماع ولی نمیدونم بعضیا موضوع رو مهم میکنن و جبهه میگیرن وناراحت میشن

ما چند تا از دخترهای فامیلمون با پسر ترک وصلت کردند درسته همه جا خوب و بد داره اما پسر ترک قلق خاصی می خواهد و دختران ترک سیاست خاص خودشان را دارند. ممکنه یک مقدار در ازدواج باهاشون اذیت بشی مخصوصا که فوق العاده به مادرشون وابسته اند. اگر سیاست داری شاید بتونی باهاشون زندگی خوبی داشته باشی.