2821
2789
عنوان

اینو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 19 پست

فروش انواع لباس زنانه در رنگ بندی و طرح های متنوع با نازل ترین قیمت

با یک بار خرید از ما مشتری همیشگی ما خواهید شد.

کانال ما جهت ورود شما عزیزان

papion25@

اگر کانال را پیدا نکردید شمارتون رو پیغام خصوصی بفرستید تا براتون لینک بفرستم

فروش انواع لباس های زنانه . لینک کانال papion25@  در صورت پیدا نکردن به این شماره 09116935770 کلمه پوشاک رو بفرستید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها من یه دوستی دارم خیلی خوشگله دکتری دولتی داره میخونه یه رشته ی تاپ . هیچی از شخصیت کم نداره و ظاهرشم محاله کسی ببینه جذب نشه! الان یه نفر مدتیه داره از نظر شخصیتی تخریبش میکنه و با اینکه دوستم کاملا نادیده میگیردش ولی ناخوداگاه روش تاثیر میذاره. ذکری میشناسید که زبون اون طرف بسته بشه و دیگه وقتی میبیندش با زبونش آزارش نده؟؟

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
سلام عزيزم از ذكر يونسيه كه واقعا اثر گرفتم  اين ذكر. افوض امري.... چندبار بايد گفته بشه؟ چيز ...

من همین سوال رو از شما دارم ذکر یونوسیه چند بار نه گلم تعدادشد نمیدونم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
من همین سوال رو از شما دارم ذکر یونوسیه چند بار نه گلم تعدادشد نمیدونم

من اصلا تعداد هيچكدوم رو نميدونم ذكر يونسيه رم موقعي كه خيلي غمگين بودم همش زيرلب تكرار ميكردم واقعا بهم آرامش ميداد 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز