2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 157 پست
الان یعنی چند میگیرهاتفاقی رفتم پیجش رضایت زیاد داشت.مدلاشم قشنگ بودکی عمل کردی

تازگی یکی از دوستام تو همین سایت پیشش عمل کرده 35 

من خرداد 1402

کاربری سوم رستا کوچولوام🙂اینجام تا واقعیت هارو بگم ،اسم کاربریم هم واسه همینه 🤪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازگی یکی از دوستام تو همین سایت پیشش عمل کرده 35 من خرداد 1402

۳۵ خوبه باز 

کاش الانم ۳۵ بگیره من برم پیشش

اگ قیمتش اوکی بود عکس بینیمو میفرستم ببینم چی میگ

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

گوشتی

مال من استخوانی. نوکش یکم گوشتی

اینجور ک دکترا میگن

دوستتم راضیه؟

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

@آوا1122 ایشون هم پیش دکتر من عمل کردن تازگیا

اتفاقا ی تاپیک زدم اومد گفت

ازش پرسیدم

کاش بیاد بگ

مال من استخوانی. نوکش یکم گوشتیاینجور ک دکترا میگندوستتم راضیه؟

اره راضیه 

تگش کردم اومد میتونی ازش بپرسی عزیزم 

@آوا1122 ایشون هم پیش دکتر من عمل کردن تازگیا

دو هفتس همه فکرو ذکرم شده بینی. همش در حال تحقیق

کاش یکی منو نجات بده

دو هفتس همه فکرو ذکرم شده بینی. همش در حال تحقیقکاش یکی منو نجات بده

انشاالله  بهترین دکتر رو انتخاب میکنی نگران نباش

انشاالله بهترین دکتر رو انتخاب میکنی نگران نباش

ممنون

ی چیز دیگ چ جوری بینیتو با سرم شستشو دادی؟

اسپریشم هست؟ دوستم میگفت با سرنگ پر میکرده داخل بینی میکرده

تو پیج دکتر خرمی دیدم یکی اسپری دستش بود

انشاالله بهترین دکتر رو انتخاب میکنی نگران نباش

ممنون

ی چیز دیگ چ جوری بینیتو با سرم شستشو دادی؟

اسپریشم هست؟ دوستم میگفت با سرنگ پر میکرده داخل بینی میکرده

تو پیج دکتر خرمی دیدم یکی اسپری دستش بود

هزینه های دیگت چی بود ک میگی .حدود ۶تومن هزینه چی شد

لباس بیمارستان شد ۶۰۰ ، پول سرم هایی که از ریکاوری در اوردن برام زدن شد ۵۰۰ که اونو جدا گرفتن 

پول دارو های همون روز شد ۳۰۰ 

دو روز بعدش که رفتم تامپون کشیدم دوتا اسپری و دوتا پماد و چسب نوشت که اونم گرون شد 

چون منم شهر خودم عمل نکردم هزینه اسنپ برام خیلی زیاد شد 

چون خیلیی رفتم و اومدم

باز خورده ریز خیلی زیاد خریدم هم قبل عمل هم بعد عمل 

اسپری شستشو شما چ جوری بوددوستم گفت با سرنگ پر میکرده میریخته داخل بینی من اینستا ی چی دیدم مثه اسپر ...

خودشون پیف پاف میدن

من سرم سدیم کلراید خریدم میریزم داخلش هروقت تموم میشه

دکتر گفت یه پیف بزن ولی یکی از دوستام کم شست شو داد همیشه بوی خون میاد از داخل بینیش 

بخاطر همین قشنگ بیست تا پاف میزنم تمیز تمیز میشه 

دوتا اسپری داد یکیش گفت پنج شب استفاده کن یکیش یک ماه

فقط اگه رفتید زیاد شست شو بدید 

من اوایل شست شو نمیدادم زیاد بعد با چراغ قوه که داخل بینمو نگاه کردم افتضاححح پر خون بود