2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 157 پست
میگن الان پیشرفت کردن ی کاری میکنن سر بینی نیفته یعنی الکی میگن؟؟

آخرش سرتو پایین میگیری ب مرور یکم میفته

پیش چ دکتری میری

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد عمل چیا بخورمو اینک من باید برم تهران عمل کنم بنظرت تو راه برگشتن اذیت میشم؟و اینک دوتا دکتر پید ...

بعد عمل تا سه چهار روز غذاهای کااملا میکس شده که کلا نخوای دندون بزنی فقط بذاری تو دهنت قورت بدی 

مثلا سوپ رو یا با میکسر میکس کنی یا با گوشت کوب کلااا صافش کنی 

شیر برنج ، تیلیت شیر، سوپ، مثلا میتونی برنج و اب مرغم قاطی کنی بخوری که نرم نرم باشه 

نمک اصلااا نخور فلفل نخور که ورمت زود بخوابه 

بعد دو روز همچنان غذاهای نرم مثلا ماهی ریز ریز کنی برنجم با پشت قاشق له کن بذار تو زبونت قورت بده یا غذاهایی که جوییدن خیلی کم میخوان 

من چون سابقه جوش دارم اب اناناس زیاد نخوردم چون زیر چسب جوش بزنه دهن ادم سرویس میشه 

مایعات خیلیبیی زیاد بخور که داروی بیهوشی دفعه بشه 

چون ابروهات شدید میریزه 

تا ده روز ۱۵ روز روزی ده لیوان مایعات بخور مثل اب هویج ، اب میوه ، شیر 

من اب کرفس نخوردم چون سرده 

برای شهر دیگه هم من خودم شهر دیگه عمل کردم یک ساعت راه بود اذیت نشدم 

بودن کسایی دیگه که تا شهر خودشون ۳/۴ ساعت راه بود 

میدونی سختی راه دور اینه که واسه رفت و امدای بعدش اذیت میشی چون بعد دو روز باید بری تامپون در بیاری بعدش آتل عوض کنی بعد اتل برداری چسب بزنی 

ترجیحا اگه سه چهار بارم بری که چسبشو خودشون عوض کنن خیلی بهتره تا فرم اولیه روبگیره 

من خودم ۲۴ عمل کردم که واقعا راضیم 

ببین خرجای دیگه هم داری من تقریبا ۳۱ خرج کردم تا الان 

اگه از نزدیکات کسی پیششون عمل کرده اونارو نگاه کن ببین مشکل تنفسی ندارن 

فقط هزینش مهم نیست نمونه کاراشونو ببین 

اگه چیزی جا انداختم بپرس باز 

یک ماه دخانیات مصرف نکن بدون آرایش و لاک برو اینا مال قبلهواقعااا عمل راحتیه با اینکه من ۱۸ سالم بود ...

شما جوش نزدی؟چرا میگن ادم بعدش صورتش خراب میشه

ماه هم تنهاست با اینکه ستاره های زیادی کنارشن🌿
بعد عمل تا سه چهار روز غذاهای کااملا میکس شده که کلا نخوای دندون بزنی فقط بذاری تو دهنت قورت بدی مثل ...

کدوم شهری میشه از دکترت نمونه کار بدی قیمت عمل چقد شد

طبیعی اصلن سربالا نمیشه مخصوصاً گوشتی من هر کس دیدم طبیعی عمل کرده هیچ تغییری نکرده پشیمون هم هست نو ...

من کلا مدل دکترم اینجوریه که حتی مدل طبیعیشم سربالا و قوس داره 

من دوتا خواهرمم پیش همین دکتر عمل کردن 

اتفاقا من بعضی وقتا ناراحت میشم که نوک بینیم یذره سر بالا شده پس اگه اینجوریه که خوبه یذره سربالا شده 

قوس ملایمی هم برام دراورده

شما جوش نزدی؟چرا میگن ادم بعدش صورتش خراب میشه

نه زیاد نزدم اتفاقا با اینکه من کلا جوش زیاد میزنم 

یکی دوتا فقط زیر اون چسب بزرگه زدم 

من ابروهام خیلییی ریخت 

خواهرامم عمل کردن زیاد جوش نزدن اگرم باشه زود می‌ره 

کدوم شهری میشه از دکترت نمونه کار بدی قیمت عمل چقد شد

همدان عمل کردم 

۲۴تومن عملم شد 

والا دکترم پیجش زیاد فعالیت نمیکنه کارهاش مال چندسااال پیشه 

ولی خودم و دوتا خواهرام عمل کردن پیشش 

اگه قصد عمل داشتی بعدا عکسمو برات میفرستم 

نه زیاد نزدم اتفاقا با اینکه من کلا جوش زیاد میزنم یکی دوتا فقط زیر اون چسب بزرگه زدم من ابروهام خیل ...

نمیدونی دلیل جوش چیه بعد عمل؟دلم میخواد عمل کنم ولی از ترس جوش انداختم عقب

بعد عمل تا سه چهار روز غذاهای کااملا میکس شده که کلا نخوای دندون بزنی فقط بذاری تو دهنت قورت بدی مثل ...

بعد چند روز میتونم خودم آشپزی کنم؟ چ مدت باید استراحت کنم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

همدان عمل کردم ۲۴تومن عملم شد والا دکترم پیجش زیاد فعالیت نمیکنه کارهاش مال چندسااال پیشه ولی خودم و ...

وواقعا همدانی هستی ؟؟؟منم نزدیکای شمام شایدم اومده باشی شهر من.پیش کدوم دکتر کردی.من میخوام پیش جنابی عمل کنم وقت نمیده روزی طلب هم میگن خراب میکنه اسم دکترت چیه

اسم دکترتو بگو شاید اشنا باشن بینیت اگه گوشتیه فانتزی عمل کن چون گوشتی زیاد تعقیر نمیکنه

یکیش دکتر رجبیان یکیش محترمی

ن بینی من استخونی