2777
2789
عنوان

کتک خوردم

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 37 پست
حقیقتا نفهمیدم چرا زده

جوگیر شده فاز خیانت برداشته میکه یه روزی بفهمم خیانت کردی زندن نمیذارم گفتم سر چیزی که نیست ادم میزنه یکیو؟ خیلی اشغاله از چشمم افتاده پارانوئیدی بدبخت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خانوادت بگو جریان رو ،قایم نکن ،به پدرت و مادرت بگو بیان خونتون و اتمام حجت کنن با شوهرت و تهدید ...

دلم واسه بابام میسوزه ۱۰۰ تا مثل اینو میخره میذاره کنار ولی میترسم بگم بهشون بدتر شه همه چی 😿

اشتباه کردم 🥲 ۵ سال دوست بودیم بچگی کردم الان یک ساله ازدواج کردیم روم نمیشه سراغ طلاق برم

تو پنج سال همچین رفتاری نداشت؟ 

گلم اگه بچه نداری الان طلاق بگیری خیلی بهتره هم خودت کمتر آسیب میبینی هم راحت تر میشه طلاق گرفت

چی بگیم مااما جلوش واینسادی دستش هرزه شدهنذارعادت شه واسشمگه قتل کردی که اینجوری زدتت

به خدا قسم هیچ کاری نکردم ، بابا دو ماه پیش این کارو کرد نامه از کلانتری گرفتم بترسونمش گفتم دیگه نمیزنه ولی باز کرد 

فعلا یخ بذار ورمت بخوابه چی بگم بعدش خودش چی میگه وقتی این کارارو میکنه؟؟ مشاور بهترین گزینساکه باز ...

میگه زبونت دراز نباشه نمیزنم خب حرف ناحق میزنه از خودم دفاع نکنم؟ سکوت کنم بگه پس من راست میگم حق با منه ، فردا رو نمیدونم چیکار کنم تولدمه خیر سرم مامانم اینا رو چجوری بپیچونم 🥲 همین کارو باید کنم