zari_golo مدیر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 459 عنوان بپرین بیاید🥺🙂 | مشاهده متن کامل بحث + 354 بازدید | 84 پست دوس دارم حرف بزنیمحرفی سخنی سوالیراجب خودتون راجب خودممشکلی دارین بگینمودم مود حرف زدنه🥺🫶🏻 قشنگ جان، یادت نره آدمی به کودک درونش زندس، رویا پردازی کن، حتی به غلط🤍✨ 1403/07/13 | 12:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روباه_سفید عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 464 فکر کنم بهتره ازت فاصله بگیرم 😶😂 فکرکنم درباره اسکیرفرنی چیزی بدونی یکم عقب تر 🇰🇷🇰🇷평범한 사람에게는 희망과 야망이 있지만 성공한 사람에게는 목표와 계획이 있다 . 당신의 아름다운 소원이 불가능하다고 말할 때 귀머거리가 되십시오 .
zari_golo مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 459 ههعیی زندگیه دیگه مهم عشقه 😂❤حالا امشب شب اول خواستگاریه 😂😂 بنازم سرعت عمل😂😂😂😎 قشنگ جان، یادت نره آدمی به کودک درونش زندس، رویا پردازی کن، حتی به غلط🤍✨
gongestadoor عضویت: 1403/07/13 تعداد پست: 204 بلهههه ولی خب قبلشم باید خوش باشی بعدشم همینطور اگر توبه ی واقعی باشه یقنیا اون انسان جاویدان میشه
zari_golo مدیر استارتر عضویت: 1401/07/17 تعداد پست: 459 اگر توبه ی واقعی باشه یقنیا اون انسان جاویدان میشه قطعاً قشنگ جان، یادت نره آدمی به کودک درونش زندس، رویا پردازی کن، حتی به غلط🤍✨
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19078 فکرکنم درباره اسکیرفرنی چیزی بدونی یکم عقب تر واقعا اینجوری ای؟ فکر کردم شوخی میکنی #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
روباه_سفید عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 464 واقعا اینجوری ای؟ فکر کردم شوخی میکنی شوخی نییست 🇰🇷🇰🇷평범한 사람에게는 희망과 야망이 있지만 성공한 사람에게는 목표와 계획이 있다 . 당신의 아름다운 소원이 불가능하다고 말할 때 귀머거리가 되십시오 .
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19078 شوخی نییست واقعا از آزار دیگران لذت میبری؟ خو این سادیسمهنمیدونم بهتره بری دکتر البته میدونم رفتی نتیجه چی شد؟ #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
همسایه_انیشتن عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 8156 عام نه ولی تا چند وقت دیگه درستش میکنم راستی مگه بخاطر من فارسی یاد نگرفته بود 🥺البته میدونم جلو نن ... همون ننش دیگه. یکی از شروطش اینه🖐🌝. تمام زنان زیبا هستند ، تا زمانی که اعتماد بنفس دارند .
روباه_سفید عضویت: 1399/12/14 تعداد پست: 464 واقعا از آزار دیگران لذت میبری؟ خو این سادیسمهنمیدونم بهتره بری دکتر البته میدونم رفتی نتیجه چی شد؟ خیلییی لذرت میبرم . اره سادیسمهتاپیکم رو ببین ( غم ) 🇰🇷🇰🇷평범한 사람에게는 희망과 야망이 있지만 성공한 사람에게는 목표와 계획이 있다 . 당신의 아름다운 소원이 불가능하다고 말할 때 귀머거리가 되십시오 .
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19078 همون ننش دیگه. یکی از شروطش اینه🖐🌝. عیب نداره یاد میگیرم زودتر #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲