2777
2789
عنوان

کسایی که هنر خوندن بدون هیچ تعصبی بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 20 پست
باید بگم که تو ایران هنر حمایت نمیشه...و با درس خوندن هم به جایی نمیرسی چون بعد ازسالها درس خوندن ب ...

حرفتون از بن و ریشه اشتباهه. اول اینکه با درس خوندن صد در صد میشه به جایی رسید. البته نه هر درس خوندنی، یه رشته درست و حسابی تو یه دانشگاه درست و حسابی و با سطح سواد درس و حسابی

نه اینکه صرفا بری یه رشته درس بخونی و بگی شغل بیاد در خونمو بزنه و دوم اینکه پول پوله... این اواخر خیلی از کارمندی بد گفته شده ولی پدر من خودش فرهنگی بازنشسته هست کم کمش ۳۰ تومنی میگیره.. به هر حال کارمندی هر چقدر پولش هم کم باشه بلاخره یه پشتوانه محسوب میشه و بهتره از بیکاری...

فقط خواستم بدونم هنرستانی ها آیا تو ایران آینده خوبی دارن؟ برای یکی از نزدیک هام به شدت لازمه و میخواد بدونه انتخاب درست چی می‌تونه براش باشه. خودش هم الان داره میخونه کامنت ها رو

...

خیلی کارهام خوب بود و همیشه ۲۰ کلاس بودمخانواده مذهبی هستیم و پدرم هیچوقت نذاشت برم سرکارالان حسرت م ...

همین دیگه..برای همین میگم این رشته یکم سخته آینده اش..

الهی حسرت تو دلم مونده:)

...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با هنر میتونی درامد داشته باشی به شرط اینکه استعداد و یه ذهن پر از ایده داشته باشی

علاوه بر استعداد پارتی و پول و پشتوانه هم لازمه..

چه مزون باشه

چه گرافیک باشه

چه هر چیزی باشه حس میکنم رشته هنر خیلی به پشتوانه مالی نیاز  داره 

...

عزیزم. اگه پارتی کلفت نداشته باشی تاکید میکنم هیچ جا نمیتونی کار کنی تمام دوستای من بعد من مزون زده ...

دقیقا منم آدمایی که دور و برم دیدم یه درصدشون از این رشته موفق شدن. بقیشون یا رفتن سراغ شغل های دیگه یا هم هنوز هیچ شغلی صاحب نشدن و مجبور شدن دوباره برای کنکور های دیگه بخوانند 

متاسفانه پشتوانه چه از نظر عاطفی و چه مالی نیازه 

...

جدی من داشتم تصمیم میگرفتم دیگه بیخیال کنکور تجربی شم و برم آزاد طراحی لباس بخونم‌:/ به پارتی چه ربط ...

شما همین الان برو تو اینستا یه پیچ بزن. ببین تا چند وقت میتونی برسونیش به پنج هزار نفر که کمترین تعداد نفره؟! 

سخته ها، به این آسانی که میگید نیست.

علاوه بر پارتی داشتن، باید از نظر مالی مداوم حمایت بشی .. پشتوانه داشته باشی، ذهنت خیلی خیلی پر استعداد باشه و جا نزنی

...

جدی من داشتم تصمیم میگرفتم دیگه بیخیال کنکور تجربی شم و برم آزاد طراحی لباس بخونم‌:/ به پارتی چه ربط ...

تا بخواهی جا بیافتی کلی زمان ازت گرفته میشه بعدم درامدی نداره

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak