2777
2789
عنوان

درد دل

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 40 پست
خوب میخریدی... بزار اخم و تخم کنه مهم نیست... هر چی میخواستی میخریدی😳😳😳 ناراحت شدم...

امضات امیدوارانه هست😊😊😊

عشقم😍 زندگیم😍 نفسم😍  تویی همسر مهربونم😘😘😘😘😍😍😍😍 باردار نیستم
عزیزم ناراحت نباش 😢😢 شوهر شما یکم مستبد هست مردا همشون همینن

معظم جان چه خوب گفتی....

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

معظم جان چه خوب گفتی....

من عاشق شمام چند بار داستان زندگیتونو خوندم،وقتی تو تاپیکا میبینمتون خوشحال میشم،عکس پروفایلتون عکس خودتونه

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙
امضات امیدوارانه هست😊😊😊

مرسی اره..

این جمله رو یه بار بالاسر کارمند یه جایی که کار داشتم دیدم خیلی به دلم نشست...

با اینکه کلی شعر و جملات قشنگ تر شاید باشه.. ولی همش اینو همه جا مینویسم...

من به سر سبزی این زندگی ایمان دارم

سلام دوستان اگه میشه راهنماییم کنید

شوهرم بد دهنه و خانواده شوهرم از من متنفرن چون ازدواجمون با خواست اونا نبود...فقط فش میدنوتحقیرم میکنن دیگه خسته شدم الان ۴ یاله ازدواج کردیم باز دنبال راهی برا طلاقم هستن

مرسی اره.. این جمله رو یه بار بالاسر کارمند یه جایی که کار داشتم دیدم خیلی به دلم نشست... با اینکه ...

فدات😊😊😊

عشقم😍 زندگیم😍 نفسم😍  تویی همسر مهربونم😘😘😘😘😍😍😍😍 باردار نیستم
من عاشق شمام چند بار داستان زندگیتونو خوندم،وقتی تو تاپیکا میبینمتون خوشحال میشم،عکس پروفایلتون عکس ...

عزیزدلم ممنون ازمحبتت❤

خوشحالم داستان رادوست داشتی😍

نه عکس خودم نیس ولی به این بازیگربه گفته بقیه خیلی شبیهم

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
سلام دوستان اگه میشه راهنماییم کنید شوهرم بد دهنه و خانواده شوهرم از من متنفرن چون ازدواجمون با خوا ...

سلام عزبزم میخوای دوستان راهنماییت کنن میتونی تاپیک جدا بزنی

میشه یه صلوات برای خوب شدن بابام بفرستین؟ممنون❤

حالا خودتو اذیت نکن.. غصه ام نکن...

برو برا خودت یه چایی بزار بنوش و بعد بخواب...

اگه چیزی ام گفت بگو دوران بزن در رویی تموم شده...😄😄

ولی جدی شوهرت فک کنم یهو خیلی مهربون میشه و یهو خیلی غد... سعی کن وقتایی که غد و مستبد میشه بحثش نکنی

من به سر سبزی این زندگی ایمان دارم
سلام دوستان اگه میشه راهنماییم کنید شوهرم بد دهنه و خانواده شوهرم از من متنفرن چون ازدواجمون با خوا ...

عزیزم تاپیک جدا بزن...الان شما داخل تامیک یه نفر دیگه هستید..نمیشه اینجا راهنمایی بخای..بی احترامی به استاتر هست گلم

از دیار جنوبم🚣🌅🏝️🏖️

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز