2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی دلم گرفته 

دیروز رفتم تو کوچه دختر همسایمون و یکی از زنای دیگه همسایه بودن رفتم پشت ماشین .اونا فک کردن رفتم ک دختره دراومدگفت بیابریم اصلا بااین زنه حال نمیکنم درصورتی ک من همیشه احترامشون میذارم و برخوردزیادی هم باهم نداریم فقط گاهی توکوچه میبینم نشستن شاید درحد ده دقیقه پیششون وایسم مدرسه هاهم ک بازشده اصلا چون بچه مدرسه ای دارم

خیلی دلم گرفته دیروز رفتم تو کوچه دختر همسایمون و یکی از زنای دیگه همسایه بودن رفتم پشت ماشین .اونا ...

اصلا مهم نباشه برات دختر فکر خودتو سر آدمای بی ارزش بهم نریزد که 

اعصابم خورده فکرهای تومغزم نمیذارن بخوابم

شوهرم بهم خیانت میکرد خواهرش شوهرش واسطه شدن خواهرش دراومد گفت هر اتفاقی افتاد منوشوهرمودرجریان بذارعجولانه تصمیم نگیرشوهرشم گفت زنم ناراحتی قلبی داره ب من بگو جلو خودش 

یه مشکل پیش اومد خواهره زنگ زد دیگه ب شوهرم زنگ نزن 

خواهربزرگه زنگ زد منوبست ب فحش منم بی تقصیر فقط ب حرف خودشون گوش داده بودم انقدرگریه کردم خیرنبینن تاروزی ک زنده ام نمیبخشمشون 

الان تولد خواهرکوچیکه اس همه بااینکه از ماجراخبردارن میگن پیام بده تبریک بگو خیلی بهتون محبت کردن 

اماازرفتارشون انقدرناراحتم ک دیگه نمیخوام صداشون بشنوم واگذارشون کردم ب خدا

خوابن همه بعد استرس دارم خوابم نمیبره یکم میترسم وگرنه سرم داره می ترکه انقد خوابم میاد

ترس بخاطر چی؟

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت