2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست پسرم قبلا خیلی درباره اینده حرف میزدم ازدواج با منو....ولی امروز گفتم بهش تو واقعا دوست داری ای ...

ببین این مشکل برا خودم پیش اومده پارسال ازش جدی بپرس بگو من دخترم احساساتی ام باید تکلیفم مشخص باشه آینده آیندس ولی میشه براش برنامه ریزی کرد ازش بپرس نقش من تو آیندت چیه به نظرت تا آخرش باهمیم از اینطور سوالا بپرس ببین تفره میره از جواب یا جواب درست میده

اهوم 😫🤝

یه سوال داشتم 

منو دوست پسرم خیلی همو دوست داریم با اینکه من اخلاقم تنده 

همیشه قبلا اوایل حرف اینده با منو ازدواجو میزد 

الان ازش پرسیدم تو واقعا میخوای ایندت با من باشه؟ 

گفت اره ولی نمیخوام الان به اینده فکر کنم اینده برا من ایندس 

یعنی چی؟🙂💔💔💔💔💔

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
نه چرا پسری که بار اول دیدت باید برات گل یا کادو بگیره ؟

چون قبلش رابطمون لانگ بود و خیلی اصرار کرد همو ببینیم

کادو نمیخوام گل خیلی دوس داشتم یه شاخه خوشحالم میکرد 

یه سوال داشتم منو دوست پسرم خیلی همو دوست داریم با اینکه من اخلاقم تنده همیشه قبلا اوایل حرف اینده ب ...

یعنی بزار از زمان حال لذت ببریم و ازدواج تو زمان خودش اتفاق بیوفته ک شناخت بیشتر داشته باشیم به هم 

ببین این مشکل برا خودم پیش اومده پارسال ازش جدی بپرس بگو من دخترم احساساتی ام باید تکلیفم مشخص باشه ...

این اخریو پرسیدم که گفتی تا اخرش باهمیم؟ 

گفت من تا هر وقت تو بخوای کنارتم اگه خط قرمزا رد نشه 

یعنی بزار از زمان حال لذت ببریم و ازدواج تو زمان خودش اتفاق بیوفته ک شناخت بیشتر داشته باشیم به هم

یعنی نمیخوادم دیگه؟

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز