2777
2789
🤦🏻‍♀️من ک اصن سمتشون هنوز نرفتم میخام ریاضی در حد ده درصد بزنم فق میخام فصلای احتمال بخونم

منم تز ریاضی بدم میاد اصلا نمیخوام بزنم 

فیزیک رو در حد ۱۷ بزنم هم کافیه

زیست کلاس حنیف شرکت کردم چهارساعته باش حس میکنم وقت تلف کردن از انور هم حرکت واس خوندم نمیزنم نمیدون ...

موقاری فوق‌العاده است توضیحاتیش اصلا خسته کننده نیست حتماً ببین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من اصلا با حنیف نمیفهمیدمبه نظرم همدانی از همه عالیتره و صددرصد موقاری برای یازدهم فصل اول و دو ...

تایم کلاساش طولانین چطوره!! حنیف ک کل ساعت در راه چرت و پرت گفتن بود

تایم کلاساش طولانین چطوره!! حنیف ک کل ساعت در راه چرت و پرت گفتن بود

دیگه عزیزم باید تایم بزاری اگر بلدی که درسنامه خیلی سبز میتونه کمک کننده باشه

برای فیزیک هم که چون نهایی یازده و دوازده هست همش رو میخونم و سعی میکنم که حذفیاتی انجام ندم

🤦🏻‍♀️من ک اصن سمتشون هنوز نرفتم میخام ریاضی در حد ده درصد بزنم فق میخام فصلای احتمال بخونم

اینجوری بخوای بخونی یه سوال هم نمیزنی

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️