2821
2789
عنوان

ای چیه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 30 پست

پیام بده بگوابولقاسم پور حسینی گوه نخور اشغال🤪

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

نهههه نکن کلاهبرداریه بابا اینطوری پیام نمیاد که !!شماره شخصی!بیخیالش شو 

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بچه‌ها اگه همراه بانک نداشته باشیم بازم میتونن کاری کنن؟ مثلآ ویروسی کن

گوشی دامادمون رو هک کرده بودن واز تلگرام واسه مخاطبان پیام داده بودن که جایی هستم و شدیدا به پول نیاز دارم دو تومن بفرست واسم و چند نفری هم زده بودن پولو

🇮🇷🇮🇷🇮🇷 شاهزاده سس خرسی فرزند شاه چمدانی🤣

نزنیا با همین پیام دقیقا یه هفته پیش از حساب دوستگ چهل و پنج تومن برداشت زدن با مشخصات کارتش از یه س ...

اخی چیکا کرد آخر ؟هیچطوری نمیشه پیگیری کرد 

خدا لعنتشون کنه 😒

قبلنا فکر می‌کردم کسی مناسبه که همه معیارامو داشته باشه!اما به مرور متوجه شدم، اونی مناسبه که برای بودنم ارزش قائل باشه و تلاش کنه!اوایل فکر می‌کردم عشق یعنی، همیشه حالت باهاش خوب باشه!اما به مرور متوجه شدم عشق یعنی تو حال بدت جا نزنه!فکر می‌کردم تا نیمه گمشدمو پیدا کنم عاشقش میشم!اما الان فهمیدم هیچ نیمه گمشده ای وجود نداره عشق ساختنیه نه پیدا کردنی!خیلی طول کشید تا متوجه شم هر هیجان، علاقه و احساسی نشونه عشق نیست، یه وقتایی این آسیب ها و زخمامونن که مارو به طرف وابسته میکنن!ولی الان باور دارم رابطه خوب وقتی ساخته میشه که دو طرف به بلوغ عاطفی رسیده باشن
الکیه برا منم از این پیام اومده نزن رو لینک

من آخه هر دو سه هفته یکباری میاد 😣اینم از برنامه سروش اومده نه اینکه پیامک شمارش هم نیفتاده 

قبلنا فکر می‌کردم کسی مناسبه که همه معیارامو داشته باشه!اما به مرور متوجه شدم، اونی مناسبه که برای بودنم ارزش قائل باشه و تلاش کنه!اوایل فکر می‌کردم عشق یعنی، همیشه حالت باهاش خوب باشه!اما به مرور متوجه شدم عشق یعنی تو حال بدت جا نزنه!فکر می‌کردم تا نیمه گمشدمو پیدا کنم عاشقش میشم!اما الان فهمیدم هیچ نیمه گمشده ای وجود نداره عشق ساختنیه نه پیدا کردنی!خیلی طول کشید تا متوجه شم هر هیجان، علاقه و احساسی نشونه عشق نیست، یه وقتایی این آسیب ها و زخمامونن که مارو به طرف وابسته میکنن!ولی الان باور دارم رابطه خوب وقتی ساخته میشه که دو طرف به بلوغ عاطفی رسیده باشن
چطوری وارد سایت قوه قضاییه باید بشیم

نمیخاد بابا دقیقا همین پیام چند بار واسه شوهرم اومده لینک رو باز کنی هکت میکنن

چند بار هم اعلام کردن که هیچ لینک غریبه ای رو باز نکنید چون کلاهبردایه

🇮🇷🇮🇷🇮🇷 شاهزاده سس خرسی فرزند شاه چمدانی🤣

نهههه نکن کلاهبرداریه بابا اینطوری پیام نمیاد که !!شماره شخصی!بیخیالش شو

داخل برنامه سروش اومده  نمی‌دونم چرا اسم داره شمارش که نیفتاده

جزو مخاطبان من نیست 

هیچی ...درگیر کارای شکایت ولی خب دستش ب جایی بند نیست این ادما هکر و بیشترشون حتی ایران نیستن

عزیزم خیلی ناراحت شدم ایشالا بتونه کاری کنه آدم قطره قطره جمع می‌کنه اخرم یکی از خدا بی خبر اینجوری بکشش بالا😕

باچندتا فوش ضربدری برای نوامیس محترم سید،اونم به روش سامورایی شب جمعه ای امواتشو،شادکن بعدبزن بلاکش کن بره لیست سیاه...

اگه سامانه ثناثبتنام کرده باشی فقط وفقط ازطریق پیامک اونم بالینک adliranبرات فرستاده میشه...الان اصلابه هیچ عنوان تحت هیچ شرایطی باسرشماره احظاریه نمیاد...

باچندتا فوش ضربدری برای نوامیس محترم سید،اونم به روش سامورایی شب جمعه ای امواتشو،شادکن بعدبزن بلاکش ...

چطوری باید ثبت نام کنم