2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نبخشیدم فراموش هم نکردم هرگز فراموش نمیکنم باهاش کنارم نیومدم اما جداهم نشدم پای رفتن ندارم بچه دارم پشتوانه ندارم😭😭😭😭😭💔💔💔😔😔

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

خیانت تنها چیزیه که قابل ببخش نیست حتی اگه کسی ام به ناچار بپزیره آسیب بیشتری میخوره

شما مادرشدی عزیزم !!؟

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

نه هرگز نمیبخشم

ولی ممکنه به دلایلی تصمیم بگیرم به زندگیم با طرف خائن ادامه بدم

مثلا اگه بچه داشته باشم و تشخیص بدم بودنم براش، حتی با این شرایط که دیگه پدرشون برام مرده، بهتر از نبودنمه

یا مثلا اگه بدونم طلاقم خانوادمو خیلی اذیت میکنه و با ذهنیت قدیمی خودشون فکر میکنن که ابروشون میره پس میمونم

ولی درهر صورت هرگز این اشتباهو نمیبخشم و ادم خائن برای همیشه احترام و محبت من به خودش رو از دست میده و برام میمیره. انگار نیست حتی اگه مجبور باشم باهاش زیر یه سقف باشم

بله گلم .چطور ؟

آخه خیلی راحت گفتی هرگز نمیشه موند بجه که باشه مجبوری مجبور😭😭😭

آخه خیلی راحت گفتی هرگز نمیشه موند بجه که باشه مجبوری مجبور😭😭😭

نه من گفتم اگه بمونه هم آسیب میرسه به زن ..ولی یه زن باید انقدر استقلال داشته باشه که متکی به این ادمای کثیف نباشه

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود