saraaayo مدیر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 1956 عنوان حس ششم هست | مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 162 پست به نظرت سرکار میرم؟ 1403/07/12 | 17:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
senjed_khanoom عضویت: 1403/07/10 تعداد پست: 1656 برادرت خوب میشه حتما حتما ولی چشم روش زیاده سعی کنید همش براش صدقه بدین عزیزم منم میگی؟بنظرت تیزهوشان یا نمونه دولتی قبول میشم؟ ❤️🩹
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18782 اره خوشبختانه ادم تو دل برویی هستی و خوش شانسی براش شیرینی خوشش میاد از تو وییییی عاشقت شدممم دمتت گرممممم🥺🥺🥺😍😍😍❤️❤️عشقم بهت درخواست میدم لطفا قبول کن یه چن روز دیگ بیام بت خبر بدم چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
خوشقدم2 عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 774 اره درسته همش مریضه حالش بد میشه مرسی عزیزم 🥰 میشه واسع خودمم بگی تو زندگیم موفقم ؟ فرهنگیان دبیری ... خیلی ادم موفق میشی اینو جدی میگم ولی من جای شما بودم چون خانواده تو چشمی دارین نفری یدونه حرز امام جواد میگرفتم
رویا_شبانه عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 4399 داره میشه بگی در مورد من چی حس میکنی؟آیندم چه طوریه؟پزشک موفق و ماهری میشم؟ازدواجم با چه آدمیه و شغلش چیه؟عاشق هم میشیم؟
رایت عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 10761 قصد ازدواج نداره فقط سرگرمی فکر میکنه خیلی ساده ای میتونه راحت تورو گول بزنه ولی اگ سیاست بخرج بدی ع ... @خوشقدم2 آخه خیلی ساده نیستم و میدانه زرنگ هستم،آخه چرا باید گول بزنه؟در آینده بالاخره به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟مرسی عزیزم
خوشقدم2 عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 774 وییییی عاشقت شدممم دمتت گرممممم🥺🥺🥺😍😍😍❤️❤️عشقم بهت درخواست میدم لطفا قبول کن یه چن روز دیگ بیام ... 😂😍😘 باشه
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18782 😂😍😘 باشه اگ اونم عاشقم شد عروسیم دعوتت میکنم😂🥺 چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
هیچهیچهیچ عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 13020 داره اونی م باهاش مجازی آشنا شدم تا کی حرف میزنیم قرار میریم. کی اکه بریم خوشممیاد وخوشش میاد ؟کی بیشتر
razia عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 5544 خیلی ادم موفق میشی اینو جدی میگم ولی من جای شما بودم چون خانواده تو چشمی دارین نفری یدونه حرز امام ج ... میشه بهم بگی چرا تازگی ها اینطوری شده؟؟ کلا ازش چی حس میکنی ؟؟به نظرت چجور پسریه؟؟ چه غریب ماندی ای دل🖤
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 شخصی وارد زندگیت میشع که عاشقش میشی اون میشه نور زندگیت همونقدر اونم عاشقم میشه یا حس من بیشتره؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته