saraaayo مدیر عضویت: 1403/03/20 تعداد پست: 1956 عنوان حس ششم هست | مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 162 پست به نظرت سرکار میرم؟ 1403/07/12 | 17:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ava1371 عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 2904 فعلا تا سال بعد ازدواج نداریاشناس ولی همسایمون نیست؟ یا پسر عمم نیست؟ خدایا بیا و.بغلم کن
خوشقدم2 عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 774 @خوشقدم2سلام عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟در مورد من چه فکری می کنه؟آیا در ... سوالات زیاده گلم
خوشقدم2 عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 774 متوجه نمیشم یعنی چی ؟درخواست طلاق از طرف شوهرمه نمیزاره خیلی راحت جدا بشی میخواد اذیتت کنه
خوشقدم2 عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 774 حالا شده دیگه چیکارش کنم .توباید بگی که حس ششمی🥹.چی حس میکنی در مورد رابطه مون حس خوبی دارم متاسفانه یا خوشبختانه
زیبا۱۱ عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 34024 از تو خوشش میاد میخاد بهت نزدیک بشه یعنی دوسم داره گلم؟؟ اکانت تلگراممو داره؟
_future_doctor عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 1573 ی ..یعنی دوسم داره!؟🥺عزیزم هر چیزی که در مورد خودم و اون احساس میکنی رو بهم بگو: شخصیت ،ظاهر و...ب ... جواب این سوال هارو هم بده ... 🎌❤👩⚕️𝓘 𝓯𝓲𝓰𝓱𝓽 𝓯𝓸𝓻 𝓶𝔂 𝓫𝓮𝓪𝓾𝓽𝓲𝓯𝓾𝓵 𝓰𝓸𝓪𝓵
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 چون سوالات زیاده حوصلم نمیکشه بخوام تمرکز کنم درباره ازدواجم در آینده هرچی حس میکنی بگو؟یک سواله که... اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
خوشقدم2 عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 774 درباره ازدواجم در آینده هرچی حس میکنی بگو؟یک سواله که... اینده خوبی داری خیلی خوب
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25359 اینده خوبی داری خیلی خوب ممنون اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته