2777
2789
چقدر عجیب... آدم حتی با دشمن خونیش نمیتونه اینکارارو کنه چه برسه با بچش😟

غذادرست میگردپشت پرده قائم میکردحرم لقمع اخرم بیرونم کردگفت من پسرامودارم این عروسم سرقبرم گریه میکنه هفت سال ندیدمش حالاک سمتش نمیرم کو.نش سوخته دیروزرفته ب مادرشوهرگفته من اخلاقم بده باکسی نمیسازم نبندازینش بیرون مادرشوهرم قیافش اینطوری بود😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غذادرست میگردپشت پرده قائم میکردحرم لقمع اخرم بیرونم کردگفت من پسرامودارم این عروسم سرقبرم گریه میکن ...

چرا آخه؟؟؟؟ چطوری یه مادر می تونه اینجوری باشه

قیافه ی من الان از اینجوری 😐گذشته، اینجوری ام🤯

واقعا نمیتونم هضم کنم این حجم از پلیدی رو. حتی نسبت به هفت پشت غریبه، چه برسه به بچم

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

چرا آخه؟؟؟؟ چطوری یه مادر می تونه اینجوری باشهقیافه ی من الان از اینجوری 😐گذشته، اینجوری ام🤯واقعا ...

ایناخوبش بوددیروزشوهرم یه چیزای گفته سرغذابودهمش غذامونگاه میکردم ازخدامیخاستم زمین دهن بازکنه برم توش میگفت داداشات هرکدوم منویه گوشه میبردن راجت میگفتن من همش سرخ وسفیدمیشدم واگذارشون کردم بخدااینارودارم دیگ نیازب دشمن نیس 😞😞

ایناخوبش بوددیروزشوهرم یه چیزای گفته سرغذابودهمش غذامونگاه میکردم ازخدامیخاستم زمین دهن بازکنه برم ت ...

ببخشید متوجه نشدم. داداشات چی میگفتن؟

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

ببخشید متوجه نشدم. داداشات چی میگفتن؟

اون داداشم بش گفت بودمهریشوزیادبزن اخلاق نداره حداقل پولشوبش بدین ک اواره نشه اون داداشم بش گفت بودبزنش بکشش ولی ب بابام فوش ندی حرمزادهاوام ازدواجمومامانم نمک ب حرومم گرفت دادب پسرش ماشین خریدازوسایل قدیمی خودش بم دادمن راضی نبودم ک اینطوری جهازداده پارسال باهمون ماشین رفت زیرتریلی ماشینه ک باپول وامازدواجم گرفته بودشده بودمث قطحی کبریت ولی این حرمزاده جون سگ داره هنوزنفس میکشه

اون داداشم بش گفت بودمهریشوزیادبزن اخلاق نداره حداقل پولشوبش بدین ک اواره نشه اون داداشم بش گفت بودب ...

ولی خداروشکریه عروس داره محل سگ بش نمیده پسرش شده کلفت زنش عروسشون اییییییی اتیششون میزنه من کیف میکنم 

اون داداشم بش گفت بودمهریشوزیادبزن اخلاق نداره حداقل پولشوبش بدین ک اواره نشه اون داداشم بش گفت بودب ...

عزیزم همسرت چجور آدمیه؟ درکت میکنه؟ هوات و داره؟ یا تحت تاثیر حرف ایناست؟

ولی خداروشکریه عروس داره محل سگ بش نمیده پسرش شده کلفت زنش عروسشون اییییییی اتیششون میزنه من کیف میک ...

چوب خدا صدا نداره. تقاص تمام کارهامون و باید تو همین دنیا پس بدیم و بریم. 

عزیزم همسرت چجور آدمیه؟ درکت میکنه؟ هوات و داره؟ یا تحت تاثیر حرف ایناست؟

من میگم خوبه توام بگوخوبه بیخیال میگذره😞😞من ازشوهرم توقع ندارم من میگم خوبه توام بگوخداروشکرخوبه😞😞

چوب خدا صدا نداره. تقاص تمام کارهامون و باید تو همین دنیا پس بدیم و بریم.

استخونی برام نمونده مامانم خیلی عقده ایی بودخواهردارم منفجرمیشم وقتی توچشای مادرشوهرم نگاه میکنم دلم میخادزمین دهن بازکنه برم توش😭😭😭

من میگم خوبه توام بگوخوبه بیخیال میگذره😞😞من ازشوهرم توقع ندارم من میگم خوبه توام بگوخداروشکرخوبه😞 ...

💔💔

استخونی برام نمونده مامانم خیلی عقده ایی بودخواهردارم منفجرمیشم وقتی توچشای مادرشوهرم نگاه میکنم دلم ...

مادرشوهرت نظرش چیه؟ سر کوفتت میزنه یا دلش برات میسوزه؟

مادرشوهرت نظرش چیه؟ سر کوفتت میزنه یا دلش برات میسوزه؟

جفتش 😭😭😭بی کس ب کی میگن اجی مگه من چقدتحمل دارم دلم میخادبرم حرم داداشم عباس بگم دیدی چیکارابام کردن من دیگ جون ندارم بگم داداش توبروجای من ادامه بده بگم داداش فک میکنن من بی کسم بروبهشون بگومن تورودارم😭😭😭دلم پراجی نمیدونم چی بنویسم اروم شم😭😭😭

جفتش 😭😭😭بی کس ب کی میگن اجی مگه من چقدتحمل دارم دلم میخادبرم حرم داداشم عباس بگم دیدی چیکارابام ک ...

الهی بگردم عزیزم. خیلی ناراحت شدم برات💔😢

امیدوارم خدا در رحمت و بزرگیش و به روت بازکنه و خودش دست نوازش روی سرت بکشه که دراون صورت هیچکس نمیتونه خارت کنه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792