2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم شمارو بالای ۱۹سال حس کردم،دل نازک هستید ج هم احتمال داره برگرده اما احتمالش کمه

در مورد آرش میتونی به من بگی؟چه حسی به من داره

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
عزیزم میشه به منم بگی؟حس میکنی ممکنه عاشقم بشه شخصی ک تو ذهنمه؟؟؟

عزیرم شمارو بالای ۱۷ حس کردم ،دغدغه ی درس و دانشگاه تو ذهنته،،،کسی که راجبش میگی احتمالش کمه که عاشقت بش

آینده ⏳️🕛

عزیرم شمارو بالای ۱۷ حس کردم ،دغدغه ی درس و دانشگاه تو ذهنته،،،کسی که راجبش میگی احتمالش کمه که عاشق ...

چه اخلاقی داشته باشم بنظرت ازم خوشش میاد؟؟

بالغانه رفتار کنم یا شیطون باشم؟🥺

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

فک کنم از شما ده سالی بزرگتره؟؟

هشت سال...

کم بهم پیام میدیم

میخوام غیر مستقیم از ایتا بکشونمش تلگرام ک بیشتر آن میشه بیشتر صحبت کنیم 

فقط نمیدونم بالغانه رفتار کنم یا شیطنت داشته باشم 

خیلی ازش خوشم اومده ولی اون نمیدونه من ازش خوشم میاد 

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

سلام ،سن بالای ۳۵ حس کردم،خودتون کم شانسی ،متولد ماه های بهار یا پاییز حس کردم ..عاشق کار مهربون ،یه ...

@بانوقوی سلام عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟در مورد من چه فکری می کنه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟مرسی عزیزم

عزیزم دقیق نمیدونم،خسته هستید انگار بالای ۱۶ حس کردم ،کاراتو عاقلانه انجام بده،نادانی کار دستت میده، ...

یعنی شایان بهم حس نداره؟

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

سلام ،سن بالای ۳۵ حس کردم،خودتون کم شانسی ،متولد ماه های بهار یا پاییز حس کردم ..عاشق کار مهربون ،یه ...

@بانوقوی سلام عزیزم حس کسی که اول اسمش ج داره نسبت به من و قصدش چیه؟در مورد من چه فکری می کنه؟آیا در آینده به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟مرسی عزیزم