2777
2789
عنوان

مامانای شاغل بهم راه کار بدید!

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 21 پست

نه نه هرگز یواشکی نرو 

از اون مهمتر بهش دروغ نگو منظورم اینه الکی نگو میرم سر کوچه میام

واسش توضیح بده چندین ساعت نیستی و سرکاری

پر نقش تر از فرش دلم بافته ای نیست    از بس که گره زد به گره حوصله ها را...
عزیزم وقتی شما یواشکی بچت از اون خونه میای بیرون  بچه یهو به خودش میاد یه حس ترس و عدم امنیت و ...

مرسی! حتما از فردا همین کار رو می کنم

گر نگهدار من آنست که خود میدانم، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی یواشکی نرم از این به بعد آخه من نگران اینم که با گریه شدید بیشتر آسیب ببینه

با گریه که چیزیش نمیشه اخه یکی دو ساعت نیست قراره یه تایم طولانی پیشش نباشی بالاخره هروقت بفهمه نیستی گریه رو میکنه ولی اونجوری یواشکی حسه امنیتش رو میگیری ازش

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

مامانایی که شاغلید قبل از شش ماهگی بچه هاتون اونا رو با پرستارشون یا هر کسی که قراره جای شما رو پر کنه در فاصله زمانی که کنارش نیستید آشنا کنید

اینطوری کمتر صدمه میبینن

پر نقش تر از فرش دلم بافته ای نیست    از بس که گره زد به گره حوصله ها را...

این یه امر طبیعی هست بچه ها توی این سن فکر میکنن اگه والدینشون برن دیگه نمیخوان برگردن من یه کانال ت لگرام دارم که گفته در این مواقع چجوری برخورد کنید ...قسمتی از اون متن و میزارم براتون

‍ (https://axnegar.fahares.com/axnegar/Ja4WgziWEXZju1/4308501.jpg) 💟#اضطراب_جدایی در کودکان
#اختلالات_کودکان
#راههای_درمان_اضطراب_جدایی
🅾️درمان های متمرکز بر والدین
👇👇👇👇

✅این نوع درمان ها از یک سو مسائل مربوط به خود والدین و مشکلات روانشناختی احتمالی آنان را هدف قرار داده است و از سوی دیگر سبک های ارتباطی و فرزندپروری والدین را مورد بررسی قرار می دهد.
بر اساس تحقیقات بسیاری، اضطراب افسردگی و وسواس در والدین کودکان و نوجوانان مبتلا به اختلال اضطراب جدایی شایع است. به عبارت دیگر والدین از همان ابتدا به واسطه اضطراب و نگرانی های زیاد خود، کودکان را بیش از حد تحت کنترل قرار می دهند.
سبک های سختگیرانه از یک سو و سبک های سهل گیرانه و بیش حمایت گر از سوی دیگر کودکان را در معرض چنین آسیبی قرار می دهد. در روند درمان، والدین با این فرآیندها آشنا می شوند و در جهت تعدیل آن قدم برمی دارند.
آنچه در زمینه درمان گفته شد، به طور قطع نیازمند کمک متخصص و صبوری در طی مراحل درمان است. اما ذکر چند نکته نیز خالی از فایده نیست.
✅در موقعی که کودک برای جدا شدن از شما بی تابی می کند، وقت بگذاریدو اگر می دانید طبق تجربه احتمالا او خیلی بی تابی خواهد کرد، از قبل طوری برنامه ریزی کنید که در موقع رفتن یا برعکس گذاشتن کودک در جایی، وقت کافی داشته باشید تا حرف های او را بشنوید. اجازه دهید راجع به ترس ها و نگرانی هایش وقتی شما نیستید با شما حرف بزند. به حرف هایش گوش دهید و او را تسکین دهید.
✳️سپس با کمی بازی یا فعالیتی که او دوست دارد، سرگرمش کنید تا این لحظه برای او تلخ نباشد. برخی والدین به اشتباه در لحظه آخر و هنگامی که خودشان به شدت دیرشان شده است، کودک را جلو مدرسه یا در مهد یا خانه می گذارند. بنابراین هیچ حوصله و فرصتی برای پرداختن به احساسات کودک ندارند.
✅ در مورد همه بچه ها و به ویژه آنان که با این مشکل روبرو هستند، طوری برنامه ریزی کنید که با نبود شما به طور تدریجی روبرو شوند. یعنی شاید در اوایل لازم است مدت نبود شما کمتر از حتی یک ساعت باشد و بعد به تدریج اگر شرایط زندگی تان به گوه ای است که لازم است این زمان به چند ساعت برسد، آن را افزایش دهید.
✅ در نبود خود، کودکان را به مراقبین مطمئن و با حوصله بسپارید.
https://t.me/joinchat/AAAAAEIKNKSPMHyk9zYpwQ

براهمین اغلبشون حتی وقتی میخای دو دقه بری دستشویی یا حمام بازم ولت نمیکنن و مدام میخان جلو چشمشون باشی میترسن بازم بری و چندین ساعت تنهاشون بذاری😞

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم