2777
2789
عنوان

بوی پی پیم همه جا رو فرا گرفته کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 7445 بازدید | 121 پست
حداقل عنوانت رو اول نگاه کن بعد موضوع رو تغییر بدهکسی هم نگفت از من کمک بگیری گفتم از دوستان میپرسی ...

زندگی تو پانسیون با بوی بد اجابت مزاج بنده بهتر شد عزیزم؟ 

وای چقدر بعضیاتون رو مخید اخه به تو چه

من این سر دنیا کمک خواستم راه حلی داری بگو نداری برو تو تاپیک دعوا مادر شوهر و عروس 

رقع یبوست هر شب 3تا انجیر خیس تو آب گرم بخیسانید و حداقل 40شب ادامه بدهروزانه خاکشیر بدون شکر بخور ا ...

خانوم پسرم منم چهار سالو چهار ماهشه.از روزی که بدنیا اومده هر چی خورده بلافاصله پی پی میکنه اصلا سر سفره بدو تو دسشویی هرگز نتونسته غذاشو بخوره بره اگه روزی سه بار چیزی بخوره فوری دسشویی اصلا تو معدش هیچی بند نمیشه هر چی یه خرما حتی یه ژله حتی یه میوه همش پی پی چکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم کمک خواستم پای آبروم تو یه مدرسه در میونه😂

راه راحت اسپری هوا هست     راه دیگه اش جوش شیرین بخر  قبل از دستشویی با خودت ببر تو دستشویی به اندازه ی قاشق بریز قسمت خشک دستشویی بو کاملا میره       شمع هم روشن کنی تو محیط دتشویی بو رو می بره 

هم اکنون بوی پی پی گیسو کل ایران را فراگرفت

پس بگو چرا ۴۸ ساعت وضعیت قرمز اعلام کرده بودن😂😂😂

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
خانوم پسرم منم چهار سالو چهار ماهشه.از روزی که بدنیا اومده هر چی خورده بلافاصله پی پی میکنه اصلا سر ...

سلام عزیزم بخاطر شما وارد کاربریم شدم

نمیدونم دکتر و متخصص بردیش یا نه

ولی خودم که این مشکل رو داشتم مربوط به یه باکتری داخل روده هست

حالا یا میکروب یا باکتری یا انگل 

من دوبار تاحالا درگیرش شدم الانم در همین حالتم هیچی جذب بدن نمیشه و بلافاصله دفع میشه

البته پارسال ک آزمایش دادم میکروب نداشتم ولی یه دوره امپرازول خوردم خوب شدم

ببرش آزمایش بده و با درمان دارویی خوب میشه ان شاالله

سلام عزیزم بخاطر شما وارد کاربریم شدمنمیدونم دکتر و متخصص بردیش یا نهولی خودم که این مشکل رو داشتم م ...

آزمایش دادیم چکاب کامل.ولی چون باید ببریمش یه شهر دیگه پیش متخصص خوب فعلا پول دکتر و هزینه های رفتن رو نداریم.دو ساله آزمایشش رو گرفتیم پول رفتن پیش دکتر شهر دیگه ی جور نمیشه هر چی کم کسری هست باید بخوریمش.از شما مچکرم که جواب دادید امیدوارم شما هم درمان شید

آزمایش دادیم چکاب کامل.ولی چون باید ببریمش یه شهر دیگه پیش متخصص خوب فعلا پول دکتر و هزینه های رفتن ...

عزیزم همون دکتر عمومی هم اکثرا متوجه میشه منم پیش متخصص نرفتم تو درمانگاه بیمه پیش عمومی رفتم

نیاز نیست خیلی هزینه کنی جواب آزمایشش رو ببر پیش هر پزشکی ک پیشتون هست

اگه یه آزمایش میکروب معده هم جداگانه نوشت اونم هزینه آنچنانی نداره 

اما در کل شاید سیستم بدنش اینجوریه و علت و بیماری خاصی نداره پس نگران نباش😇🩷

مرسی عزیزمیه چیزیم که هست اینجا بعضیا حساسیت دارم اجازه نداریم دتو محوطه پانسیون اسپری بزنیم چه برسه ...

نه..اسپری های بدون حساسیت داخل بازار هست خیلی خوبه
ولی اون آب ریختن زیاد خییل تاثیر داره..تا دستشویی کردی سریع کلیی اب بریز پشتش تا بوش بلند نشه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

عزیزم همون دکتر عمومی هم اکثرا متوجه میشه منم پیش متخصص نرفتم تو درمانگاه بیمه پیش عمومی رفتمنیاز نی ...

آخه خیلی لاغره این عذابم میده.حالا بقول شما میبرمش پیش یه دکتر عمومی.مرسی دوست عزیز از راهنماییتون