2777
2789
عب نداره😂نه فعلا تجدید نظر کردم😅برنامه این هفتمو بخوای:باشگاهتکلیف های خطاطی تمرینات فن بیانهر چند ...

مرسی که نظرتو عوض کردی 😁

چقد کارای مفید و خوب 👏 

باشگاه چی ؟ 

فن بیان مجازی ؟ منم میخام کلاس فن بیان شرکت کنم ولی نمی‌دونم کجا و چجوری 

مورد آخر هم که خوبه 🤝 😂 منم بیرون زیاد میرماااا ولی اهل این لاکچری بازیا نیستم😊😂 چون تکراری میشه 

سخته ، نه ؟

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

مرسی که نظرتو عوض کردی 😁چقد کارای مفید و خوب 👏 باشگاه چی ؟ فن بیان مجازی ؟ منم میخام کلاس فن بیان ...

فدا مدا😂

فعلا بدنسازی

ارع تنها کلاس حضوری شهرمون رفتم قبلا...همون جلسه اول بیخیالش شدم..خیلییی سطح پایین بود

مجازی ام دوره رایگان دیدم ..استاد بهرام پور...ولی خب بیشتر واسه سخنرانی و وبینار بود ک ب کار من نمیومد زیاد...واسه همین دیگه دوره شرکت نمیکنم

همین چندتا تمرین ک یاد دادو انجام میدم

اوکیه به نظرم🌚

فدا مدا😂فعلا بدنسازیارع تنها کلاس حضوری شهرمون رفتم قبلا...همون جلسه اول بیخیالش شدم..خیلییی سطح پا ...

بابا به به 👌 🤩 😂

خوبه بنظرم ادامه بده 

ببین تو رشته ما خیلی خیلی بدرد میخوره باید دوره برم یا تمرین کنم چون ضعیفم😫😂

تهران هستی ؟

سخته ، نه ؟

دقیقااااز ضروریات بازرگانی ام هستمنم باید تمرین کنم🥲نه تو چی

پس همدیگرو خوب درک میکنیم 😕😂

نه منم نیستم 😅 سال پیش بودم ولی الان نیستم اومدم شهر خودمون زنجان 

سخته ، نه ؟