2777
2789
عوووووم همشو میفهمم چون خودمم مثل توام 😅 بنظرت اینکه بری تو رویا بده ؟😅 بنظرم تا حدودی خیلی خوبه و ...

منم مثل تو فکر میکنم

به نظرم نمیشه بدون رویا زندگی کرد

انگیزه میده ب ادم

از یه طرفم زیادیش باعث میشه نفهمی داری چیکار میکنی با خودت

یهو ب خودت میای میبینی چقدر فاصله گرفتی از اهدافت🥲

من بازرگانی

یه تاپیک بود اگه اشتباه نکنم.. اونجا فک کردم گفتی ۱۶ سالته😂

من ترم پنجم

متولد ۸۲ ای؟

منم مثل تو فکر میکنمبه نظرم نمیشه بدون رویا زندگی کردانگیزه میده ب ادماز یه طرفم زیادیش باعث میشه نف ...

آفرین دقیقا 👏👏

یکم از این لحاظ شبیه همدیگه ایم 😅

چقد خوب ، دانشگاه آزاد ؟ 

من گفتم 16 سالمه 😂🤦 نه متولد 80 ام 

من دوسال این وسط رفتم سربازی 🤧😂 بخاطر اون هنوز تموم نکردم 

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل تو فکر میکنمبه نظرم نمیشه بدون رویا زندگی کردانگیزه میده ب ادماز یه طرفم زیادیش باعث میشه نف ...

کلاسات شروع شده ؟ از دانشگاه چخبر 😅

همین الان رسیدم خونه کلاس داشتم 

آفرین دقیقا 👏👏یکم از این لحاظ شبیه همدیگه ایم 😅چقد خوب ، دانشگاه آزاد ؟ من گفتم 16 سالمه 😂🤦 نه ...

اوهوم

ن پیام نور

تو ازاد میخونی؟

نه نگفتی   ولی یه همچین چیزی یادمه😂 مثل اینکه اشتباه متوجه شدم👀😂

اخییی🫠

اوهومن پیام نورتو ازاد میخونی؟نه نگفتی ولی یه همچین چیزی یادمه😂 مثل اینکه اشتباه متوجه شدم👀😂اخی ...

آهان باز بهتر تر هم شد 😂 چون منم پیام نور ام 

ولی بعضی وقتا فکر میکنم هنوز 16یا 17 سالمه 😕😂

عیییییی 😔😂 

اوهومن پیام نورتو ازاد میخونی؟نه نگفتی ولی یه همچین چیزی یادمه😂 مثل اینکه اشتباه متوجه شدم👀😂اخی ...

بازرگانی سخته ؟ کتاباش چطوریه ؟ 

اره شروع شده ولی من فقط بعضی از محاسباتیا رو میرم😂این ترم ورزشم باید برم البتهخسته نباشی

توام خسته نباشی 😊 😂 

منم تا الان کلاس نمیرفتم ولی تصمیم گرفتم درس بخونم 😅

منم تربیت بدنی برداشتم 

سلام خانوما تا امشب باید ۱۷تا یاسین خونده بشه اگه میتونین بخونین خبر بدین♥️

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست  دوست قشنگم میشه یه دعای کوچولو واسم بکنی قربون شکلت بشم خوشگلم🥰 دعاکن تیکرم واقعی بشه و خدا یه دخمل ناز بندازه تو بغلم و بگه بیا این فرشته قسمت تو مواظبش باش😍پیشاپیش ممنونم از دعای قشنگت مهربونم💋  
عههه خوشبختم😂🤝🏻زود بزرگ شدیم نه؟🥲

همچنین 🌻 😅 

عوووووم خیلی زود ببین بعد 20 خیلی خیلی زودتر هم میگذره 

تا میتونی خوش باش از زندگیت لذت ببر 

حس خوشبختی داری ؟ 

همچنین 🌻 😅 عوووووم خیلی زود ببین بعد 20 خیلی خیلی زودتر هم میگذره تا میتونی خوش باش از زندگیت لذت ...

هعبببب

نمیدونم سوال سختیه😅

اگه کمال گراییم اجازه بده شایددد

چرا اینو پرسیدی؟

نظر خودت چیه؟

راستی تایپت چی بود؟ mbti

نه سخت نیسمن ک دوس دارماممم خب یه مقدار حسابداری دارهتخصیاشم ک هنوز نرسیدم...بازرگانی بین الملل و با ...

آهان جالب بنظر میرسه 😄 

ولی من محاسبات و ریاضیاتم خیلی خیلی افتضاحه 😕😂