2777
2789
عنوان

مگه میشه دندون عقل زیر دو دقیقه بکشن

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 49 پست
آره بابا واسه همسر منم دو دقیقه ای کشید البته جراحی نداشت یه بار هم جراحی داشت که ده دقیقه طول کشید

با جراحی ۱۰ دقیقه؟

اها استرسم گرفت خیلی گفتم نکنه یکی دیگه رو کشیده 

تو گوگل چرا زده ۲ ساعت پس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسر منم چیزی طول نکشید تا بکشه

یهو پیام داد دارم میرم بکشم دودقیقه بعد گفت دارم میام خونه

نترس 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

ب منم همینو گفت انقد اصرار کردم گفت تخصصیه روی عصبه اخرش تو دو دقیقه کشید عجیبه برام همین مسئله

نه میدونی زورشون میاد 

که دندون عقلو بکشن فقط دوس دارن عصب کشی و پر و روکش که پولش بیشتره 

حالا الان بی حسی 

باید خیلی اذیتت نکنه دیگ چون راحت کشیده 

متوجه میشی

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
دو دقیقه ک زیاده دکتر دندون عق منو تو ۳۰ثانیه کشید وقتی گفت بلند شو تموم شد شوک بودم کلا

من دقیقا شوک شدم بدنم لرزید گفت تموم شد 

خودش متوجه شد گفت یکم بشین خیلی میلرزی

میگم الان خونم خیلی خونریزی داره چکار کنم 🥺

من تا خوابیدم رو یونیت به دکتر گفتم من میترسم میتونم جیغ بزنم ؟ تا جواب داد که چرا می‌ترسی من اینجا هستم دندون گذاشت کف دستش نشونم داد تموم شد 

پنج ثانیه هم نشد 

فقط بعدش مراقب باش غذا میخوری داخل حفره اش نمونه عفونت می‌کنه دردسر میشه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .