2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم خیلی از این دل گرفتگیا دارم ولی به این نتیجه رسیدم خودم حال خودمو فقط خوب میکنم و جز خودم هیچکس کمکم نمیکنه

منم مستقیم نه ولی خیلی با خواهر بزرگم مقایسه شدم و خیلی هم روم تاثیرداشته و باعث درجا زدنم شده

ولی وقتی واکنش نشون میدادم بدتر میشد

مامانم بعضی وقتا ناخواسته تو جمع چیزایی میگفت که دلمو میسوزوند

این چیزا همه جا هست

ولی خودم تصمیم گرفتم دیگه یکسری کارها رو نکنم که حرف بقیه راست باشه

و رو خیلی چیزا یه گوشم در باشه یه گوشم دروازه

شاید یکی از بیرون ببینه بگه اینا همش حسادته

ولی من درکت میکنم

منم خیلی از این دل گرفتگیا دارم ولی به این نتیجه رسیدم خودم حال خودمو فقط خوب میکنم و جز خودم هیچمس ...

ببین عزیزم من رفتم خیاطی یادگرفتم وکلاس کیک وشیرینی پزی رفتم خیلی تو کار ازون زرنگ ترم بخدا همه حمالی های مامانم بامنه ولی دراخر همش میگه تو رفتی خیاطی هیچی بلد نیستی اگه این خرجو واسه درس خوندن اون میکردم رتبش تک رقمی میشد بخدا دیگه خسته شدم

فقط خدا💖خدایا خودت کمکم کن
ببین عزیزم من رفتم خیاطی یادگرفتم وکلاس کیک وشیرینی پزی رفتم خیلی تو کار ازون زرنگ ترم بخدا همه حمال ...

خب بگو مامانم این هزینه رو الان بکن چه ایراد داره خب،هرکسی  یه استعدادی داره

بعد فکر نکنم سنی داشته باشی،همه تو این سن این احساساتو دارن و هنوز خیلی وقت داری این چیزارو تجربه کنی ولی بنظرم درد ودل کن نذار تو دلت بمونه حرفات

خب بگو مامانم این هزینه رو الان بکن چه ایراد داره خب،هرکسی  یه استعدادی داره بعد فکر نکنم سنی ...

ببین درست گفتی من سنم زیاد نیس ولی اگه چیزایی رو بدونی اینطور نمیگی

فقط خدا💖خدایا خودت کمکم کن
2823
2791
2779
2792