2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خون مردگی افتضاح نکنه بمونه شما کدوم شهر زدی من اهواز زدم

نگران نباش خون مردگیش بعد از یک تا دو هفته کامل از بین میره

دلیلش هم رقیق بودن خونه

اگه قبلش مثلا قرص ویتامین ای یا یه سری چیزای دیگه خورده باشی اون باعثش میشه

من واسه سری دوم که میدونستم چی نخورم باعث شد خون مردگی ایجاد نشه

خون مردگی افتضاح نکنه بمونه شما کدوم شهر زدی من اهواز زدم

نگران نباش عزیزم کبودی طبیعیه به هرحال بافت ها آسیب دیدن در اثر سرنگ و موادی که وارد شده اگه بعضیا کبودی ندارن حساسیتشون کمتره من فیلر زیر چشم زدم بعد ۲ روز چنان کبود شده بود هر دو طرفم ولی به مرور کمتر میشه اما نگران نباش نمیشه که تا آخر کبود بمونه😂😂😂😂 ماساژ بده کبودی زودتر میره

کاش میشد بشی🖤💔
دیگه اینم سرنوشت من بود چیزی که محاله بشه💔💔

خیلی سخته من الان تازه وارد این موضوع شدم و جونم میاد بالا و میره بعد سه سال اونم خیلی رو دلم مونده باور کن صبح از اینکه هیچکسو نداشتم رفتم پیوی خودم اینستام با خودم درد دل کنم😂😂😂😂😂😂

خیلی سخته من الان تازه وارد این موضوع شدم و جونم میاد بالا و میره بعد سه سال اونم خیلی رو دلم مونده ...

منم از این کارا زیاد کردم هعیییی چی بگم هیچ وقت عادی نمیشه فراموش نمیشه هیچ وقت کنار نمیاد آدم با این مسئله مخصوصا آدمی که تنها میمیونه بعدش ولی خب ناچار به پذیرفتنیم دیگه

کاش میشد بشی🖤💔
منم از این کارا زیاد کردم هعیییی چی بگم هیچ وقت عادی نمیشه فراموش نمیشه هیچ وقت کنار نمیاد آدم با ای ...

حس حالت تهوع دارم میدونی این حسو؟که یهو از اینکه میدونی کسی ک دوسش داری داره ازت دور میشه حالت تهوع میگیری

بدیش اینه ما همو خیلی دوس داریم خیلی اما حس میکنم بهم نمیخوریم

حس حالت تهوع دارم میدونی این حسو؟که یهو از اینکه میدونی کسی ک دوسش داری داره ازت دور میشه حالت تهوع ...

آره تجربه کردم خیلی حس مزخرف و بدیه طبیعیه این حالات حتی گاهی به معنای واقعی نفسم بالا نمیومد اما چاره ای نبود دیگه💔

من به خواستن دو طرفه و نشدن معتقد نیستم راستش تقریبا غیرممکنه به نظرم دو طرف اگه واقعا بخوان هر مانعی رو از سر راه برمیدارن یا هر چیزی رو تغییر میدن یا اگر قابل تغییر نباشه باهاش کنار میان

کاش میشد بشی🖤💔
آره تجربه کردم خیلی حس مزخرف و بدیه طبیعیه این حالات حتی گاهی به معنای واقعی نفسم بالا نمیومد اما چا ...

اون منو میخواد هنوزم نرفته از همه جا بلاک زدم زنگ زد جواب ندادم حوصله هیچکس ندارم امروز تو خیابون با پسره دعوام شد هرچی حرص بود سرش خالی کردم بهم گف وحشی خر باز بلا نسبت ریدم بهش تا سوپری محل اومد ردمون کرد😂😂😂😂😂😂😂